Her er de fire vine du kan lave en date med. Privatfoto
Mad & Drikke

Quist Wine laver live vinsmagning

Nu kan du lave en hot date med fire flasker vin

16. januar 2021 kl. 15:55

AALBORG: Har du ikke lagt planer for de kommende lørdage og står kalenderen tom? Så kan du fylde den med vin. Det er ideen bag det nye initiativ fra Quist Wine. Fra lørdag den 23. januar og frem til lørdag den 13. februar vil der være live vinsmagning.

- Vi savner den sociale kontakt, men vi tør ikke mødes. Jeg synes vi trænger til at se nogle andre. Der skal simpelthen ske noget, lyder det fra Kim Quist.

Det du skal gøre er at købe en vin smagskasse med 4 udvalgte italienske vine, fra 4 forskellige producenter. Kassen koster 750 kroner.

- Lørdage klokken 19.30 kan alle som har købt denne kasse, andre må naturligvis også gerne kikke med, når vi fra Quist Wines smagerum går live på Facebook, lyder fra det Kim Quist.

Under vinsmagningen vil der blive fortalt om historien bag vinen og producenten.

- Vi vil naturligvis også fortælle om vinene, druerne og hvad kan denne vin kan bruges til. Undervejs kan alle deltagerne stille spørgsmål, fortæller fra Kim Quist.

Sammen med med Lene Quist vil han fortælle historier fra de oplevelser de selv har haft når de har besøgt producenterne.

- Vi tænker og håber, at vi på denne måde kan samle nogle omkring lidt adspredelse og hygge en lille times tid med fokus på vine fra små producenter i Italien, lyder det forventningsfyldt fra Kim Quist.

Under vinsmagningerne vil man også blive præsenteret for den fjerde type vin. Den orange. Orangevin laves på samme måde som rødvin, men bliver lavet på grønne druer.

- Druerne er grønne, altså dem man bruger til hvidvin, men her fermentere man skallerne med. Det giver vinen farve, ofte amber eller orange farve og giver vinene mere fylde. Smagen bliver mere tør og hen imod orangeskal, tørrede abrikoser, ristede nødder og honning, lyder det fra Kim Quist.

- Orangevin er ikke så kendt i den del af Danmark vi bor i, men de fleste europæiske storbyer findes der ingen vinbar med respekt for sig selv, uden man har en eller flere Orangevine på vinkortet, fortæller Kim Quist.

Quist Wine holder åbent dagligt fra klokken 12.00 til 17.30 og lørdage fra klokken 11.00 til 14.00.

Annonceret indhold

Nyeste