Aalborgs borgmester opfordrer alle, der har været i nærheden af ham til at blive testet

AALBORG: Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen har netop meldt ud, at han er testet positiv for covid-19.

På sin Facebookside fortæller han, at han har fået svaret i en kviktest og nu venter på, om en PCR-test også er positiv.

- Men jeg er bange for, at den er god nok - for når jeg mærker efter, har jeg også milde symptomer, står der i opslaget, der fortsætter:

Tankerne løber gennem mit hoved. Har jeg ikke været forsigtig nok? Kunne jeg have gjort noget for at forhindre det? Jeg aner ikke, hvor jeg er blevet smittet - eller hvordan. Jeg håber inderligt, at jeg ikke er kommet til at smitte andre. Men jeg vil opfordre alle, som har været i nærheden af mig til blive testet.

Den næste uge står på selvisolation i soveværelset med udkig til haven. Jeg er ikke ret god til at sidde stille, men reglerne for Covid 19 er klare, så der er ingen vej uden om.

Hvordan har jeg det? Tja… egentligt fint nok. En lille smule feber og en lille smule hovedpine, men ellers har jeg det fint. Jeg håber meget, at det bliver ved det. Men man ved jo aldrig. Livet er uforudsigeligt. Jeg troede ikke, at jeg skulle blive ramt af Covid-19. Det ser jeg ud til at være blevet. Sender varme tanker til sundhedspersonalet, der kæmpe derude. I gør en fantastisk indsats!

Du kan læse borgmesterens Facebook-opslag her.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...