Det er på adressen Danalien 1 i Aalborg, den nu konkursramte tøjbutik holdt til. Foto: Lars Pauli
Shopping

Rasende kunder beskylder tøjbutik for snyd: Ejer afviser alt

Vrede anmeldelser i massevis mod nu konkursramt butik i Aalborg. Ingen taber et større beløb end mig, lyder det fra ejeren

02. september 2022 kl. 17:34

AALBORG: Kunder, der har betalt for varer og forgæves ventet i månedsvis på, at de skulle komme. Brudte løfter, manglende svar og en ejer, der er nærmest umulig at komme i kontakt med.

Kritikken hagler ned over en tøjbutik i Aalborg med tråde til regionens fodboldflagskib, AaB. Nu er butikken taget under konkursbehandling, og tilbage står kunder uden de varer, de har betalt for.

Det drejer sig om tøjbutikken Macron Store, der i september sidste år slog dørene op. Butikken solgte tøj fra det italienske mærke Macron, der kort forinden var blevet ny tøjleverandør til AaB.

Idéen var, at Macron Store skulle servicere både AaB’s partnerklubber og almindelige privatkunder. Men nogen stor succes blev det aldrig.

Massive problemer med at skaffe varer hjem samt it-udfordringer betød alenlange leveringstider og restordrer i hobetal. Det afholdt imidlertid ikke Macron Store fra at trække penge på kundernes konto, så snart en ordre var lagt.

Kun kort tid gik der, før vrede kunder på Trustpilot begyndte at melde om varer, der aldrig nåede frem – og en butik, der ikke vendte tilbage på henvendelser.

30. juli blev selskabet Macron Store ApS begæret konkurs og dernæst taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Aalborg. Butikken er lukket og dens hjemmeside ”suspenderet”, fremgår det.

Ejer af Macron Store, Kasper Jørgensen, siger, at hele forløbet er som ”et åbent sår, der er svært at tale om”. Når han indvilger i at svare på mail, er det for at slå fast, at han aldrig har forsøgt at snyde nogen.

- Ingen taber et større beløb på baggrund af dette end mig. Så hvis min intention har været at snyde nogen, så er jeg virkelig en dårlig svindler, skriver han.

At nogle kunder alligevel føler sig snydt, kan Kasper Jørgensen godt forstå. Men han mener, at han hele vejen igennem har forsøgt at forklare situationen og de udfordringer, som Macron Store stod med.

Blandt andet de mange restordrer.

Kasper Jørgensen kæmpede med egne ord ”en brav kamp” for at rette op på de ting, som kunderne ikke var tilfredse med.

- Men jeg fik aldrig et ben til jorden, fordi jeg blev bombarderet med opkald, beskeder og mails omkring restordrer, skriver han.

Advokat Per Buttenschøn er udpeget som kurator i Macron Store ApS. Nordjyske ville gerne have spurgt ham til baggrunden for konkursen, hvor mange penge kunderne har i klemme i konkursboet samt den videre proces herfra.

Men han er ikke vendt tilbage.

Annonceret indhold

Nyeste