Åbner med stort lagersalg i weekenden

AALBORG: Det er gået stærkt med iværksættereventyret for parret Michelle Lindhardt og Christian Møller. De er stiftere af det populære børnetøjskoncept ReBuyBaby, der er et bæredygtigt alternativ til at købe nyt tøj til de mindste. Her køber man nemlig et abonnement, og så får man tilsendt en boks med luksus børnetøj i god kvalitet, hvoraf noget af det er genbrug.

Pauline Vink
Christian Møller og Michelle Lindhardt står bag ReBuyBaby, og siden starten af juni har de knoklet for at få lokalerne i Nørregade klar til åbningsdagen. Foto: Teis Markfoged

Man skal kunne se og mærke varerne

Siden parret tog springet og sagde deres jobs op for at udleve drømmen om deres egen virksomhed tilbage i starten af 2018, er forretningen kun vokset. Faktisk har ReBuyBaby oplevet en vækst på 1500 procent sammenlignet med juni måned sidste år, og om ganske få dage kan ReBuyBaby-familien byde medlemmer og potentielle kunder velkommen i et nyt flot showroom i Nørregade.

- Vi har en glimrende forretning kørende online, men vi åbner showroomet, for at folk kan komme ind og se og mærke, hvad det er for nogle kollektioner, vi har i vores bokse. Medlemmer kan også komme og bytte deres bokse her, fortæller Christian Møller.

- Vi vil gerne have, at folk føler, at de er en del af et fællesskab igennem deres medlemskab. Vi vil også rigtig gerne vise, at brugt tøj ikke er så farligt. Det skal ikke gemmes væk i en kælder. Det er faktisk nogle rigtig fine varer, og det tøj vi har er gode mærker og i god kvalitet. Det gør, at vi sagtens kan vise det frem, selvom det er brugt 3, 4 eller 5 gange, fortsætter han.

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når folk bliver budt inden for på åbningsdagen. Her kan man nemlig gøre sig et kup, når det babytøj, som er blevet recirkuleret i boksene mere end fem gange, bliver solgt til gode priser ved et stort lagersalg. Der vil også være lidt at drikke og spise.

Pauline Vink
Hos ReBuyBaby får man ikke kun brugt tøj - det meste af tøjet er helt nyt og fra de samme kollektioner, som man ellers kan finde i andre børnetøjsforretninger. Foto: Teis Markfoged

Har fundet den perfekte placering

Det er ikke tilfældigt, at det nye showroom ligger i Nørregade. Parret har nemlig en særlig forkærlighed for denne gade, og de glæder sig til, at de få forretningen tættere på deres hjem.

- Vi bor meget tæt på vores nye showroom, og det er bare så fantastisk. Vi har alt i nærheden og vi kan se, at der det seneste halvandet år er begyndt at komme meget mere trafik her i Nørregade. Vi ser også, at alle lejemålene her i gaden efterhånden er lejet ud, og det kommer også til at give noget til miljøet her og gaden generelt, fortæller Michelle Lindhardt.

- Jeg tror, det er en stærk placering, vi har fået. Hvis du spørger mig, tror jeg, at mange i Aalborg vil betegne Nørregade som en unik gade, der er mere nichepræget. Det er ikke bare store kædebutikker, men nogen, som har tænkt, at de har lyst til at åbne en forretning, der er anderledes end alt det almindelige, vi ser i hverdagen, fortsætter hun.

Pauline Vink
I boksene får kunderne udelukkende børnetøj fra kendte kvalitetsmærker. Foto: Teis Markfoged

Parret er også glade for, at de nu kan vise deres babytøj frem inde i midtbyen, fordi de kan se, at det er her, folk er, og hvor de handler.

- Vi vil gerne sende et signal, og vise at vi er til stede, og at vi findes. Det kan vi ikke gøre bedre end at være her midt i gågaden, fortæller Christian Møller.

- Vi håber, at vi kan være med til at give byen et løft. Der må godt ske noget nyt inde i Aalborg i stedet for at man altid ser det samme, supplerer Michelle Lindhardt.

ReBuyBaby åbner deres nye showroom Nørregade 24, 9000 Aalborg lørdag 20. juli klokken 10 for medlemmer og for alle klokken 11 til 14.

Pauline Vink
En del af lokalerne i Nørregade vil også blive brugt til lager og pakning af bokse. Foto: Teis Markfoged
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...