Foreningen bag arrangementet har netop fået en million

AALBORG: Der kommer større musiknavne, flere skibe og i det hele taget flere aktiviteter for os alle sammen, når der til sommer igen er regatta på havnen.

Hedegaard Agro og Aalborg Havn har netop doneret en million kroner til foreningen Aalborg Waterfront, der støtter og udvikler forskellige formål med fokus på fjord og kultur og herunder altså Aalborg Regatta.

Det er syvende gang, at den maritime familiebegivenhed finder sted, og tanken er at pengene skal bruges til at udvikle arrangementet.

- Det har længe været vores ambition, at Aalborg Regatta skal vokse sig større og blive en fast årlig begivenhed i Aalborg. Nu har vi via vores samarbejde med Hedegaard Agro fået mulighed for at allokere et større beløb til Aalborg Waterfront – herunder til udviklingen af Aalborg Regatta med blandt andet større musiknavne, flere skibe og et øget antal aktiviteter i forhold til de tidligere år, siger Claus Holstein, der er formand for Aalborg Waterfront, i en pressemeddelelse.

Når Aalborg Regatta løber af stablen til sommer, er det syvende gang, man laver arrangementet. Arkivfoto: Martin Damgård

Og regattaen har potentiale til at blive en begivenhed, der både kan aktivere os her i byen og turister fra ind- og udland.

- Limfjorden og havnefronterne i Aalborg og Nørresundby er nogle af Aalborgs største aktiver. Det har vi flere gange set ved afviklingen af The Tall Ships Races i Aalborg, siger han og fortsætter:

- Med Aalborg Regatta kan vi det samme – nemlig indfri en del af fjordens og havnens potentiale, og vi mener derfor, at det er helt oplagt at udbygge regattaen i de kommende år, fortæller han.

Ambitionen er, at Aalborg Regatta skal bygges op til at være en event på højde med The Tall Ships Races.

Det er Aalborg Kommunes eventafdeling, Aalborg Event, der er arrangør af Aalborg Regatta.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...