Gulddreng - har været med til at trække publikumstallet op.
Livet her

Rekord for Fredagsfest

32.000 mødte op til de otte koncerter i Karolinelund

03. oktober 2017 kl. 13:39

Selv et ret tvivlsomt sommervejr - med regn og byger og endnu mere regn og endnu flere byger - har ikke været i stand til at slå Fredagsfest i Karolinelund ud af kurs. Tværtimod.

- Vi kan konstatere, at årets udgave af Fredagsfest har sat rekord. I løbet af de otte fredage havde vi sammenlagt 32.000 gæster inde, og vi har aldrig før oplevet af have i gennemsnit 4000 gæster pr. gang, bemærker Jørgen Nissen, daglig leder af Skråen.

Til gengæld blev der ikke det helt store overskud efter Fredagsfest, som - som Jørgen Nissen bemærker - "det kan godt ind imellem være en smule besværligt at sælge fadøl i regnvejr".

Som det ser ud lige nu, vil der også næste år være Fredagsfest på den gamle tivoligrund - og også til næste år på favorable vilkår, altså lav entré.

Blandt sommerens mest populære optrædende ved Fredagsfest var Anne Linnet med band samt Jacob Dinesen - for ikke at tale om Gulddreng, der 25. august rundede sæsonen af.

Og når der kun var otte gange Fredagsfest i år - mod 10 sidste sommer - skyldes det, at der også skulle være plads til de mange arrangementer i forbindelse med DGI’s landsstævne.

Så godt gjorde Anne Linnet og Co. det i øvrigt, at Skråen har arrangeret koncert med holdet lørdag 28. oktober under overskriften "De største hits og de bedste sange".

Annonceret indhold

Nyeste