Der kommer både flere barer og mere personale, når Queen Machine rykker ind på fredag

AALBORG: Det bliver fremover nemmere at komme i baren, når der er Fredagsfest i Karolinelund.

Efter kæmpe succes ved årets første arrangement i fredags, justerer Skråen nu setuppet, så det bliver nemmere at være koncertgænger.

- Vi laver flere barer, flere indgange og sætter mere personale på alle steder, siger leder af Skråen Jørgen Nissen.

Katrine Schousboe
Koncerten med Dodo & The Dodos satte med flere end 5000 publikummer rekord for en sæsonpremiere. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Åbningsaftenen med Dodo & The Dodos blev en rekordaften med flere end 5000 gæster. Den hidtidige rekord på en sæsonpremiere var 3500, og de mange gæster kom derfor en smule bag på arrangørerne, erkender Jørgen Nissen.

- Vi er kommet rigtig, rigtig godt fra start og er glade, men ja, der var nogle, der stod lidt i kø ved barerne, siger han.

Selv med mere personale og ni udskænkningssteder mod syv sidste fredag, tør han ikke garantere, at det ikke kommer til at ske igen, for fredagens navn, Queen Machine, er et enormt trækplaster, viser erfaringen.

Katrine Schousboe
Billetterne til Queen Machine kan meget vel gå hen og blive eftertragtede. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

- Sidste år var der udsolgt til deres koncert. Og det tror jeg sagtens, vi kan risikere igen, siger han, men tager dog samtidig det lille forbehold, at der er festival i både Nibe, Skagen og Roskilde - foruden selvfølgelig sommerferie.

- Men jeg forventer, at der bliver tryk på, fastslår han og opfordrer derfor af samme grund til, at man kommer tidligt, hvis man vil være sikker på at komme ind.

Jørgen Nissen underbygger sin vurdering med, at der allerede nu er udsolgt til Fredagsfest Grillbuffet, hvor man ud over mad også er sikret indgangsbillet.

Billetsalget til Fredagsfest åbner kl. 18, mens koncerten begynder kl. 20.

Katrine Schousboe
Årets ti koncerter er det hidtil mest ambtiøse Fredagsfest-program Skråen har lavet. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...