Der var lystfest og minikoncert med Peter A.G. da stormagasinet skød julehandlen i gang

AALBORG: Offentliggørelsen af datoen for, hvornår Salling tænder sin julebelysning er hvert år længe ventet, fordi for mange aalborgensere er netop det tændte julelys starten på juleperioden.

Og datoen må være nået bredt ud, for der var masser af julestemte mennesker klar, da de mange tusind julelys på Salling blev tændt på slaget 17.00 for fjerde år i træk.

Anne Helene Kahr Thomsen og Henrik Bo
Klar til nedtælling: Fra venstre stormagasinchef Anja Kibsgaard, Karin Salling og Peter A.G.

Faktisk var Anja Kibsgaard, stormagasinchef ikke i tvivl om, at der endda var flere mennesker forsamlet på Nytorv end sidste år.

Og helt som traditionen foreskriver, var det også i år Karin Salling, der iført pepitaternet spadseredragt satte fut under julebelysningen, der består af tusindvis af julelys - og ikke mindst en kæmpe stor sløjfe.

- Jeg er ret sikker på, at jeg er den første i år, der har mulighed for at ønske jer en glædelig jul, sagde hun til det forventningsfulde publikum.

De mange lys blev tændt efter, at hun og Peter A.G. havde talt ned sammen med publikum, og deres fælles anstrengelser blev belønnet med et sandt julebelysnings-sus fra publikum.

- Øøøøøøøj ...

Anne Helene Kahr Thomsen og Henrik Bo
Der var godt fyldt op på Nytorv.

Herefter gik en veloplagt Peter A.G. iført ruskindsjakke og hvidt håndklæde ved hånden på scenen.

Han mente ikke, at man kunne få for mange traditioner.

- Og det er vigtigt at have noget at være sammen om, mine damer og herrer, sagde han, inden han hurtigt fik tilhørerne med på fælles afsyngning af "Lygtemandens Sang."

Da koncerten var slut, tog Peter A.G. videre til et lignende arrangement hos Salling i Aarhus, mens de småfrysende tilhørere kunne fortsætte aftenen i Salling og på Sallings Rooftop, hvor der var lagt op til julehygge og aktiviteter og er åbent helt til klokken 22.00.

Anne Helene Kahr Thomsen og Henrik Bo
Peter A.G. fik hurtigt gang i festen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...