Butikskæden skal dog have heldet med sig, hvis interessen skal veksles til handling i nær fremtid

AALBORG: Rema 1000 har kig på Vestbyen, og for nylig er beboere på Ryesgade blevet kontaktet af supermarkedskæden, der har vist interesse for at overtage ejendomme og grundarealer på vejen. Det fortæller beboere til aalborg:nu.

Hos Rema Etablering A/S bekræfter udviklingschef Mads Nielsen, at man har været i gang med at afsøge området for at finde en placering til et nyt supermarked. Og det er kun naturligt, fortæller han.

- Vi bliver bombarderet med henvendelser fra borgere, der gerne vil have en Rema 1000 til Vestbyen, siger Mads Nielsen.

- Interessen er gensidig, og vi afsøger i øjeblikket området for mulige steder at placere en Rema 1000, men vi er langt fra at have noget konkret på trapperne.

Stort arbejde foran sig

Selvom interessen er stor hos både borgere og detailhandlen, så skal Vestbyens beboere ikke blive alt for forventningsfulde.

- Der er et stort kundegrundlag i Vestbyen, og der mangler helt sikkert en Rema 1000, men vi har et stort stykke arbejde foran os, siger Mads Nielsen.

Det store arbejde bunder først og fremmest i, at udviklingschefen sammen med sit team skal finde en placering for en kommende Rema 1000.

Derudover er supermarkedskæden også afhængig af, at andre aktører køber ind på idéen.

- Selv hvis vi fandt den helt rigtige placering, så er vi afhængige af, at kommunen forholder sig til det og udarbejder en lokalplan, der tilgodeser vores projekt, siger Mads Nielsen.

Dermed må Vestbyens borgere fortsat tage turen til Vingårdsgade ved Budolfi Plads, Godsbanen eller Hasseris, hvis de ønsker at besøge de nærmeste butikker fra Rema 1000.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...