Få en iskold cola og kom i julestemning, når den ikoniske lastbil kommer til byen

Den ikoniske Coca-Cola julelastbil kommer igen til Danmark for at sprede juleglæde. Julelastbilen besøger 31 steder på sin vej gennem landet, og hvert sted inviteres de lokale indbyggere til at nyde iskold Coca-Cola. Mandag 10. december parkerer den ved Bilka i City Syd fra klokken 13-19. Som noget nyt kan man i år få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem.

Rensdyr, bjældeklang, brunkager og oplyste julelastbiler fra Coca-Cola, der kører gennem snelandskabet i den legendariske tv-reklame. Dét er for mange danskere indbegrebet af julen. Og ligesom sidste år får danskerne mulighed for at opleve den ikoniske julelastbil i det danske vinterlandskab, når den gør holdt flere steder i Danmark for at sprede glæde og dele forfriskninger ud.

Da julelastbilen besøgte Danmark sidste år, blev det et stort tilløbsstykke, som titusindvis af danskere flokkedes om. Derfor var der hos Coca-Cola Danmark heller ingen tvivl om, at julelastbilen igen i år skulle ud på tur.

– Det var The Coca-Cola Company, der tilbage i 1931 skabte julemanden, som vi kender ham i dag, så Coca-Cola er tæt forbundet med julen. For mange danskere er det først rigtig jul, når de i tv eller biografen har set den legendariske julereklame med Coca-Cola julelastbilerne, der bringer glæde til byen. Derfor er vi glade for, at vi også denne jul kan sende julelastbilen ud med juleglæde, skønne minder og friske forsyninger på 31 stop over hele landet, fortæller Peter Hædersdal, Senior Brand Manager hos Coca-Cola Danmark.

Doner til Mødrehjælpen og få en minijulelastbil med hjem

Når julelastbilen ankommer til en ny by, vil der naturligvis blive serveret iskold Coca-Cola til de besøgende. Som noget nyt i år kan man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem, hvis man til gengæld donerer et frivilligt beløb til Mødrehjælpens velgørende arbejde denne jul.

– Vi oplevede sidste år, at mange udtrykte ønske om at købe merchandise ved julelastbilen. Det vil vi gerne imødekomme, men samtidig vil vi gerne gøre noget godt for de familier, som har det ekstra hårdt i julen. Derfor introducerer vi i år en miniatureudgave af julelastbilen, som man kan få med hjem mod en frivillig donation til Mødrehjælpens julehjælp. På den måde forventer vi at kunne indsamle 250.000 kroner, der ubeskåret går til at hjælpe økonomisk trængte børnefamilier, så de får mulighed for at holde jul med børnene, siger Peter Hædersdal.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...