Textur er klar til finalen 15. maj. Foto: Lasse Sand
Mad & Drikke

Restaurant-dysten afgøres 15. maj

Textur fra Aalborg og Vendia fra Hjørring mødes i neutralt køkken i Aalborg

08. maj 2018 kl. 12:40

AALBORG: Den spændende dyst mellem de nordjyske restauranter, "Bedst i Nordjylland", er ved at være ved vejs ende. Det hele afgøres i en utrolig spændende finale tirsdag 15. maj med start kl. 17.30. I bedste Champions Leaque stil bliver det på neutral bane hos Mortens Kro i Aalborg.

De to finalister og bejlere til titlen "Bedst i Nordjylland" er Vendia fra Hjørring og Textur fra Aalborg, som efter en forrygende indsats har kæmpet sig frem til finalen.

Vendia blev finaleklar med en sejr over Mortens Kro. Foto: Bente Poder

Men det er ikke kun den endelige vinder, der hædres på finaleaftenen. Løbende uddeles hædersdiplom for Årets snack, Årets forret, Årets hovedret, Årets dessert/ost og Årets vin/mad-match.

Her er alle de restauranter, der har været med i konkurrencen, med i opløbet. En restaurant, som røg ud allerede i den indledende runde kan sagtens blive hædret for eksempelvis Årets snack.

Ved dommerbordet på finaleaftenen sidder Peter Skov, Briand Funder og Bent Christensen.

Dommere, som har været benyttet i løbet af konkurrencen, er også til stede. Det er: Torben Pedersbæk, Jonna Hvas, Claus Bauer, Claus Kræmmergaard og Jakob Kanne Bjerregaard.

Annonceret indhold

Nyeste