Textur fra Aalborg og Vendia fra Hjørring mødes i neutralt køkken i Aalborg

AALBORG: Den spændende dyst mellem de nordjyske restauranter, "Bedst i Nordjylland", er ved at være ved vejs ende. Det hele afgøres i en utrolig spændende finale tirsdag 15. maj med start kl. 17.30. I bedste Champions Leaque stil bliver det på neutral bane hos Mortens Kro i Aalborg.

De to finalister og bejlere til titlen "Bedst i Nordjylland" er Vendia fra Hjørring og Textur fra Aalborg, som efter en forrygende indsats har kæmpet sig frem til finalen.

Svend Ole Jensen
Vendia blev finaleklar med en sejr over Mortens Kro. Foto: Bente Poder

Men det er ikke kun den endelige vinder, der hædres på finaleaftenen. Løbende uddeles hædersdiplom for Årets snack, Årets forret, Årets hovedret, Årets dessert/ost og Årets vin/mad-match.

Her er alle de restauranter, der har været med i konkurrencen, med i opløbet. En restaurant, som røg ud allerede i den indledende runde kan sagtens blive hædret for eksempelvis Årets snack.

Ved dommerbordet på finaleaftenen sidder Peter Skov, Briand Funder og Bent Christensen.

Dommere, som har været benyttet i løbet af konkurrencen, er også til stede. Det er: Torben Pedersbæk, Jonna Hvas, Claus Bauer, Claus Kræmmergaard og Jakob Kanne Bjerregaard.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...