På Restaurant VB vil de hellere køre med underskud end at aalborgenserne ændrer vaner

AALBORG: Har du gået og savnet en kæmpe bøfsandwich? Og ved du egentlig godt, hvor du skal hen for at få fat i den, men ak - døren er lukket og nu ved du ikke, hvad du skal gøre?

Så er det nok på grund af dig, at Restaurant VB åbner igen 20. januar. De vil nemlig rigtig rigtig gerne, at aalborgenserne fortsat tænker på dem, når de tænker på god gammeldags, hjemmelavet mad, og derfor har de besluttet sig for at åbne på en måde, de kalder retro.

- Man kan sige, at det er meget destruktivt for en restaurant at holde lukket, for folk får andre vaner. Derfor vil vi hellere åbne nu med underskud end at vente, og så får folk andre vaner, forklarer Nina Pichler, som er indehaver af Restaurant VB.

De har oplevet, at december 2021 bød på overraskende få gæster, og det betyder, at restauranten ikke løber rundt, hvis der er alt for mange lønninger.

- Vi vil rigtig gerne gøre det lækkert for den enkelte gæst, så vi retter simpelthen konceptet så langt ned, at vi kan levere noget ambitiøst til vores gæster med kun to medarbejdere, og så håber vi, at vi snart kan ansætte nogle flere, fortæller hun.

Det er dog ikke helt nemt at finde ambitiøse ansatte, som er kompetente til at levere den kvalitet af mad, hun ønsker, restauranten skal være kendt for. Derfor leder hun fortsat med lys og lygte efter de næste ansatte, så hun er klar til at skalere op, når gæsterne tør komme tilbage.

I mellemtiden har hun skaleret menukortet ned og spekulerer så det knager over, hvordan gæsterne kan få den bedst mulige oplevelse på en måde, hvor det er realistisk, at de kan følge med.

- Man kan sige, at det bliver lidt retro. Vi går tilbage til nogle gamle måder at gøre tingene på og lægger lidt låg på, men man kommer ikke til at opleve, at vi ikke sylter vores egne rødbeder, lover hun.

De har i 2021 haft et stort fokus på madspild, hvor man eksempelvis kunne bestille en mindre version af bøfsandwichen eller få to, men den slags kræver flere hænder, og derfor kommer opstarten til at betyde, at de går tilbage til den originale store bøfsandwich - formentlig til stor glæde for drengerøve og folk, der gerne vil have billeder til deres Instagram, gætter hun.

- Vi er ved godt mod. Det er ok at have udfordringer, når det er corona, der er skyld i det, og vi oplever, at gæsterne har stor forståelse for vores situation og accepterer, at vi gør det så godt, vi kan, siger hun.

Restaurant VB åbner dørene fra torsdag 20. januar klokken 11.30, og holder åbent 12-21 hver tirsdag til lørdag. Køkkenet lukker dog omkring klokken 19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...