Buketter og brugskunst får fremover mere plads på den nye adresse

AALBORG: Evighedsblomster, dagens buket og masser af retrofund. Det er opskriften på en vaskeægte succes for Charlotte Laursen, der står bag Retroblomst.

Siden åbningen i juli er butikken blevet så populær, at den nu flytter i større lokaler på Kastetvej på mandag, 29. marts.

Tina Larsen
Charlotte Laursen glæder sig til at byde indenfor i den nye Retroblomst. Foto: Kim Dahl Hansen

- Det skyldes, at vi har nogle rigtig gode kunder, der støtter os og kan lide det, vi laver. Vi har en kæmpe opbakning, og nu er der simpelt hen brug for større og bedre lokaler, siger Charlotte Laursen.

Og dermed må man sige, at hun er lykkedes med, hvad Retroblomst skal stå for.

- Kvalitet frem for alt og så god service. Det er vigtigt, at kunden får en god oplevelse, sagde Charlotte Laursen til os her på aalborg:nu, da hun blev selvstændig butiksejer i sommer.

Status nu er også, at der har der været stor efterspørgsel på dagens buketter, som dagligt bliver præsenteret på sociale medier.

Tina Larsen
Afskårne blomster er et sikkert hit. Foto: Kim Dahl Hansen

- På grund af corona ser vi jo ikke hinanden så ofte, og der har en hilsen og en buket været en måde at huske hinanden på.

Med flytningen fra Gravensgade til Kastetvej bliver der mere plads til at præsentere kranse, buketter, vægdekorationer og de retrofund, som Charlotte Laursen selv holder af at finde rundt omkring.

Tina Larsen
Du finder også løg i forskellige varianter. Foto: Kim Dahl Hansen

- Og så skal vi især have mere plads til evighedsblomster, de er virkelig en trend. Jeg tror, det handler om, at de holder og er flotte, siger hun, der er uddannet blomsterbinder.

- Mange bruger også evighedsblomster som en del af deres interiør, hvis man eksempelvis har en billedvæg, hænger mange kranse mellem billederne.

Retroblomst åbner på mandag, 29. marts, på Kastetvej 50, du kan læse mere her på butikkens Facebookside

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...