Der var rift om de billige partout-billetter til festivalen, da salget gik i gang. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier <i>Nicolas Cho Meier - NORDJYSKE Medier</i>
Livet her

Rift om billige billetter

25 procent af partout-billetter til Nibe solgt på 24 timer

03. oktober 2017 kl. 08:15

Søndag blev for alvor startskuddet til Nibe Festival 2018, da de billige partoutbilletter blev sat til salg klokken 10. Det blev atter en succes for festivalen, som slog sidste års salg af de tidlige billetter.

- Skønt at vores gæster melder så klart og tydeligt ud. Endda i en tid, hvor oplevelsesindustrien mere og mere udfordres af nogle forbrugere, som er kritiske og sætter krav, og som vælger fra, hvis oplevelsen ikke lever op til forventningerne, siger festivalleder Peter Møller Madsen om den flyvende start.

På de blot 24 timer blev hele 25 procent af årets partoutbilletter solgt, og det er på trods af, at ikke et eneste navn endnu er offentliggjort.

- Bookingprocessen ruller på skinner. Der er masser af lækkert dansk musik ude i 2018, så mon ikke vi kommer til at byde på noget legendarisk, noget stort, noget nyt og noget unikt, fortæller Peter Møller Madsen og tilføjer:

- Vi håber selvfølgelig også, at vi kan præsentere nogle internatonale baskere. Vi har allerede flere bud ude, men det er altså ofte en lang proces og et puslespil, når en verdensturne skal falde på plads. Det vil dog altid være en prioritet for os at lande noget internationalt.

Billetsalget åbner op igen den 1. november, hvor både partout-, dags- og campingbilletter kommer til salg.

Annonceret indhold

Nyeste