DSB har reserveret masser af ekstra togsæt, som kan sættes ind på dagen

AALBORG: Promillerne er høje. Det samme er lysten til at komme hjem, når festen stilner af.

Sådan ser det ud for tusindvis af karnevalsgæster fra hele landet, når vi mødes til folkefest i Aalborg 26. maj. Det gør karnevalsdagen til en af årets store transportdage for DSB.

- Vi kan se på vores drift, at det bliver større og større år for år. Derfor sørger vi for, at mange afgange får et par ekstra vogne både til og fra karnevalet, siger informationschef i DSB Tony Bispeskov.

Han kan på nuværende tidspunkt ikke sige nøjagtigt, hvor meget ekstra kapacitet DSB sætter ind på karnevalsdagen. Det vil bero på et skøn, når vi kommer tættere på.

Katrine Schousboe
Også DSB kan mærke, at Aalborg Karneval vokser år for år. Arkivfoto: Laura Guldhammer

- Jeg kan dog sige så meget, at vi har reserveret alt, hvad vi overhovedet kan. Og har fået flere ekstra togsæt ind, men der kan også ske noget andre steder i landet, som gør, vi må sende noget derhen, siger han.

DSB samarbejder med bl.a. Banedanmark, NT og Aalborg Karneval om at få festen på skinner. Og et af de tiltag, man er sammen om, er, at loyalitetsarmbåndet giver gratis rejse i hele Region Nordjylland.

- Hvis man bruger armbåndet, har man fri rejse fra fredag middag til søndag eftermiddag, siger Tony Bispeskov.

Han opfordrer i øvrigt til, at man tjekker Rejseplanen i god tid, så man har styr på togafgangene, før man tager til fest.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...