Salget af bogen “Det brune Aalborg” kaster endnu en gang penge af sig til Café Parasollens sociale arbejde

AALBORG: Hvis man er god til at fortælle røverhistorier, så kan det være lig med penge i kassen.

Og hvis man tilmed vil gøre en god gerning for sine medmennesker, så forærer man selvfølgelig sit overskud til de hjemløse i Aalborg.

Det er lige præcis det, som de to forfattere Rasmus Prehn og Anders Fuglsang gør med overskuddet fra salget af deres fælles bog “Det brune Aalborg”.

Det er en bog om Aalborgs brune værtshuse indeholdende bl.a. små anekdoter og deciderede røverhistorier, og den sælger - og har allerede solgt - så godt, at forfatterne nu er i stand til at give endnu en økonomisk håndsrækning og donation på 25.000 kroner til Café Parasollens sociale arbejde for de hjemløse i Aalborg.

Bogen blev først lanceret på Aalborg Slotskro den 18. december 2017, og allerede den 9. februar i år kunne forfatterne samt kampagnebureauet Mærkesag overrække ikke mindre end 50.000 gode danske kroner til Parasollens leder Søren Jensen.

Så man fristes næsten til at sige, at når det regner på præsten - ja, så drypper det såmænd også på degnen.

Og degnen er i dette tilfælde de hjemløse, der for manges vedkommende har deres “andet hjem” på netop Café Parasollen på Boulevarden 19 i Aalborgs midtby.

Torben O. Andersen
De hjemløse sætter stor pris på at besøge Café Parasollen, som af mange betragtes som deres egen dagligstue.

Søren Jensen lægger da heller ikke skjul på, at donationerne har stor betydning for Parasollen. Pengene er blandt andet med til at sikre, at cafeen kan fortsætte med at tilbyde et måltid mad for en flad 20‘er.

Overrækkelsen af donationen på 25.000 kroner sker mandag den 3. december kl. 16.30 på Parasollen.

Rasmus Prehn og Anders Fuglsang møder naturligvis selv op til begivenheden, og de får selskab af bl.a. Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og folketingsmedlem Orla Hav.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...