Indehaverne af Alimentum, Simon Kvist-Bjerre (tv) og Søren Birch, følte sig forstået, da Nordjyske var forbi for at anmelde. Foto: Henrik Louis
Mad & Drikke

Ros fra Aalborg-restaurant til madanmelder: - Han forstod os

Masser af flotte ord ramte plet og lige i hjertet, mener de på Restaurant Alimentum efter ny madanmeldelse

04. september 2022 kl. 17:34

- Det er vist den bedste restaurantoplevelse, jeg har haft i Aalborg, skrev madanmelder Claus Smidstrup, da han var ved at være færdig med måltidet sammen med sin ledsager på Restaurant Alimentum.

Han og ledsageren mindedes ikke at have oplevet noget bedre.

- Øjeblikket kan løbe af sted med enhver, men det er 11 års erfaring som madanmeldelses- medspiser, der taler. Her er noget særligt i gang, skrev han begejstret om oplevelsen.

Hos Alimentum er de selvsagt begejstret for anmeldelsen og bemærker, at de følte sig forstået.

- Det betyder alverden for os, at det, vi går og bruger vores fokus og energi på, også bliver opsnappet og værdsat som noget unikt, der kan giver gæsterne en anderledes oplevelse, siger medindehaver og restaurantchef Simon Kvist-Bjerre, og hans medindehaver og køkkenchef supplerer.

- For os er det værd at bemærke, at anmelderen har forstået, hvad vi gerne vil med restauranten. Vigtigheden i at bruge gode råvarer, frem for dem, der på papiret er de dyrere. Og så er det værd at bemærke, at han ikke fremhæver enkelte genistreger som baggrunden for de seks gafler, men at helhedsoplevelsen er ubeskrivelig, lyder det fra køkkenchef Søren Birch.

Anmeldelsen kan læses i Nordjyske Stiftstidende og på Nordjyske.dk lige her (betalingslink)

Annonceret indhold

Nyeste