Legendarisk vinstue vil have gang i gaden til Tall Ships

AALBORG: Sommer er lig med gode fester, musik og gang i gaden.

Netop det sidste håber Charlotte Koch på, når hun næste fredag laver grisefest ved sin legendariske vinstue i Algade, Holles.

- I forbindelse med Tall Ships synes jeg, vi skal lave noget larm i gaden. Vi trænger til fest, lyder det.

Derfor er hun gået sammen med Slagter Stiller om at lave en rigtig grisefest midt på Algade. Pattegrisene bliver grillet på stedet, og der er hyret et band, The Streamers, til at spille op til dans efter maden.

- Den helt store joker er selvfølgelig vejret. Jeg kigger på vejrudsigter hele tiden, for det er godt nok svært at planlægge noget. Men bliver det skidt, kan vi rykke ind i selve Holles, forklarer Charlotte Koch, som også har garderet sig med telt til musikerne, store parasoller og andet, der kan holde eventuelle sommerbyger væk.

Ekstra pladser

Det er langt fra tilfældigt, at festen falder sammen med The Tall Ships Races.

For når byen i forvejen er fyldt af glade mennesker, er det efter Charlotte Kochs erfaring lettere at få tilladelse til at holde udendørsarrangementer som hendes midt i byen.

- Det gik i hvert fald let. Og musikken må spille udenfor til kl. 23, så skal de ind, fordi det er beboelsesområde, siger hun.

Skal du være med til grisefesten, skal du skynde dig. Interessen for arrangementet har nemlig på forhånd været stor fra både unge og ældre.

- Udover de billetter, der sælges til spisning, håber jeg også, vi kan lave nogle ekstra pladser i caféen og gårdhaven, hvis der er nogle, der kommer forbi og vil være med, lyder det.

Grisefesten i Algade finder sted fredag 5. august - med spisning kl. 18.

Katrine Schousboe
Vejret bliver den helt store joker i forhold til festen i næste uge, mener indehaver af Holles, Charlotte Koch. Arkivfoto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...