Nytårsdag gik Martin Særmark-Thomsen forbi Kulturbroen, og her mødte han et fantastisk syn

NØRRESUNDBY: Hvis du var en af de få, der fik rejst dig fra sofaen nytårsdag, så bemærkede du måske også, hvordan de afbrændte rester fra nattens farverige udskejelser flød på gaden.

Det kan nemlig gå helt galt med fyrværkeriet, hvis det bliver samlet sammen for tidligt. Desværre ender det ofte med, at det slet ikke bliver samlet sammen, og så ligger det der og roder for de nytårsfriske.

Søndag 2. januar ved Kulturbroen i Nørresundby blev Martin Særmark-Thomsen mødt af et syn så fantastisk, at han blev nødt til at dele det på Facebook. Her var nemlig alle resterne af nytårskrudtet samlet sirligt sammen og placeret på en stor sten - klar til afhentning.

- Grunden til jeg lagde det op, var for at takke dem, der har ryddet op. Den slags gode gerninger fortjener at blive bemærket. Måske bliver nogen inspireret til en anden gang - måske tænker andre over, at de godt kunne have gjort det selv, forklarer han.

Det allerbedste ville dog være, hvis der ikke skulle gå flere dage og en flittig person, før det hele blev ryddet op.

- Det ville selvfølgelig være bedre, hvis folk selv tog det med, når de var færdige med at fyre det af. Når man har noget med ud, så kan man også tage det med hjem, men ok, helt så enkelt er det ikke med fyrværkeri, erkender han.

Han foreslår, at kommunen kunne stille mindre, åbne stålcontainere ud, der hvor de ved, at flest samles, for på den måde at give en mulighed for at rydde op efter sig selv på aftenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...