Løbefesten er flyttet til næste år

AALBORG: Først blev årets Royal Run udsat til efter sommer - og nu er løbefesten aflyst på grund af frygten for corona.

Det ligger dog allerede fast, at begivenheden vender tilbage til blandt andet Aalborg igen 2. pinsedag næste år - 24. maj.

- Vores vigtigste opgave er at sikre alle deltageres sikkerhed og sundhed, og vi mener ikke, at det er realistisk og forsvarligt at samle så mange mennesker til Royal Run efter sommer. Det er ærgerligt, for vi er mange, der havde håbet på og glædet os til, at det kunne være muligt at mødes til en stor fællesskabsfest i løbeskoene, siger direktør i Danmarks Idrætsforbund, Morten Mølholm, på vegne af Royal Runs styregruppe.

Selv om der er en risiko for, at samfundet endnu ikke er blevet corona-frit i maj 2021, planlægger Royal Run-arrangørerne frem imod at kunne samle danskerne til løbefesten.

- Royal Run er en folkefest og en motionsbegivenhed, der motiverer mange danskere til at komme ud at røre sig og deltage i fællesskabet. Vi tror og håber, at vi til maj næste år er kommet ud på den anden side og atter kan samles i det store idrætsfællesskab, og vi sætter derfor denne dato, begrunder Morten Mølholm i en pressemeddelelse.

Royal Run 2021 bliver afholdt i de samme byer, som var planlagt til 2020-udgaven, og de godt 70.000, der lige nu er tilmeldt Royal Run 2020, vil automatisk blive overført til 2021. Skulle man være forhindret i at deltage i 2021, kan man til få pengene refunderet indtil d. 8. september.

Tilmeldingen til Royal Run 2021 åbner på et senere tidspunkt.

Find mere information på www.royalrun.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...