Den seksdobbelte mester, Ruben Mikkelsen, stiller ikke op i år, og det giver for alvor kamp om titlen som hotdogkonge

AALBORG: Endnu engang er det Gammeltorv, der skal danne rammen om årets finale i DM i Hotdogspisning, hvor Danmarks næste hotdogkonge skal findes.

Den storslåede hotdogfest bliver afviklet af Steff Houlberg i samarbejde med Aalborg City og VisitAalborg, og bliver afholdt som en del af Day & Night – og der er lagt op til et brag af en finalefest fredag 31. maj 2019.

- Nu er de 10 finalister til dette års finale fundet, og jeg kan allerede garantere, at der bliver kamp om trofæet, æren og rejsegavekortet på 20.000 kr. Ruben, den forsvarende og seksdobbelte hotdogmester, har i år valgt ikke at stille op og forsvare sin titel. Det efterlader et bredt og meget lige finalefelt, der nu er helt åbent. Finalen ved dette års danmarksmesterskab i hotdogspisning er mere spændende end nogensinde før, og det tyder på, at alt kan ske, siger Rikke Jeppesen fra Steff Houlberg og fortsætter.

- Blandt de kvalificerede finalister finder man garvede deltagere som Mikael Berg Larsen og Daniel Larsen, der begge har stået på podiet blandt de tre bedste hotdogspisere i Danmark, men vi finder også en række nye hotdogspisningsdebutanter, hvor vi blandt andre har en helt ny kombattant, der rangerer som nummer ét i kvalifikationsrunden, fortæller hun.

Dagens program starter allerede fra kl. 13.00 med musik, loungeområde og billige hotdogs, og kl. 16.00 skydes Hotdog Banko i gang med Micki Cheng. Fra kl. 17.45 bliver finalisterne præsenteret på scenen, inden de 10 hotdogsultne kombattanter kl. 18.00 bliver sat i gang i kampen om den eftertragtede titel som Danmarks Hotdogkonge.

Hele omsætningen fra finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...