Rosenbeck Frilandskød satser målrettet på at møde kunderne der, hvor de er

AALBORG: Rosenbeck Frilandskød tager sin gårdbutik med til Aalborg-området.

Det er tanken bag en ny satsning, hvor man fremover kan møde virksomhedens salgsvogn ved udvalgte forretninger rundt omkring i Aalborg og omegn.

Konceptet er det, man i forvejen kender fra fiskebiler, men Rosenbeck sælger i stedet fersk kød, røgvarer, pålæg og pølser.

- Vi vil gerne møde kunderne der, hvor de er. Vi oplever, at der er stor interesse for frilandskød og at mange går op i gode råvarer. Men ofte skal man køre efter det. og det kan være svært at nå, siger ejer Peter Rosenbeck, der i forvejen driver en gårdbutik på sin ejendom Vestergård ved Dronninglund.

- Mange af vores kunder kommer fra byen, derfor vil vi gerne gøre råvarer fra landet mere tilgængelige for dem.

Udover gårdbutikken driver Rosenbeck Frilandskød også en webshop med salg, ligesom Peter Rosenbeck leverer kød til restauranterne Rusk og Tabu i Aalborg samt cafeen Landmad.

Kendetegnende for produkterne er, at kødet kommer fra gårdens fritgående dyr, og at der ikke bliver brugt antibiotika.

- Vi vil gerne den ærlige produktion, direkte fra jord til bord.

Foreløbig kan man møde den rullende gårdbutik ved Rema 1000 på Vejgaard Torv om mandagen og ved Rema 1000 i Svenstrup torsdag. Der er også planer om at rulle salget ud i blandt andet Vodskov og Hals.

I forvejen er Rosenbeck Frilandskød også til stede på blandt andet fødevaremarkedet i Aalborg Street Food og på torvedagen i Nørresundby.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...