Anders Morgenthaler er med når Bæredygtighedsfestivalen åbner. Pressefoto
Det sker

Så er der Bæredygtighedsfestival

Her er der tips til fede ting du kan opleve

08. september 2020 kl. 12:58

AALBORG: Fire dage med fokus på bæredygtigheden skydes i gang d. 9. september. Bæredygtighedsfestivalen afholdes stadig over fire dage i år fra 9.-12. september. De politiske debatter, uddeling af årets Bæredygtighedspris og inspirerende oplæg vil fortsat være en del af programmet. I år kan du følge med online.

Anders Morgenthaler er med når dette års bæredyghedsfestival bliver skudt i gang. Han vil fortælle om hvordan vi når vores klimamål. Det gør han i forbindelse med åbningsseancen, onsdag klokken 14, hvor årets Bæredygtighedspris også bliver uddelt.

Du kan følge med online ved at tjekke ind på Grønt Aalborgs facebook side hvor du kan finde streams fra flere af festivalens indslag. Der er også mulighed for at dukke op fysisk til flere af festivalens indslag, det kræver dog at du melder dig til. Det gør man ved at klikke ind på de enkelte indslag i programmet som du finder på bæredygtighedsfestival.dk. Du kan også få programmet som app på din telefon. Det gør du ved at besøge festivalen på din telefon. Det kan du se mere om her.

Anne Kejser er tovholder alle dagene. Pressefoto

Du kan også følge Bæredygtighedsfestivalen på Aalborg.nus facebookside. Her kan du se streams fra åbningen, blive klogere på Grønt forbrug sammen med Signe Wenneberg og se hvordan det går i Løvens Grønne hule.

Signe Wenneberg fortæller om grønt forbrug. Pressefoto

Fredag klokken 14 kan du sammen med Signe Wenneberg og Den Grønne Agent Zacharias Madsen blive klogere på grønt forbrug. Her vil der blive kigget nærmere på vigtigheden af at have fokus på grønt forbrug. Her kan du deltage i AKKC (kræver tilmelding), eller følg med live på Facebook. Det kan du også følge på Aalborg.nus Facebookside.

Torsdag klokken 15.30 kan du opleve en lokal udgave af Løvens Hule med et grønt tvist - nemlig 'Løvens Grønne Hule'. Virksomheder der arbejder med grøn omstilling, bliver stillet over for løver, som giver input, kritik, inspiration til forretningsideen og muligvis køber sig ind i virksomheden. Panelet består bl.a. af Anders Torp og Filip Jepsen. Her kan du deltage i AKKC (kræver tilmelding), eller følg med live på Facebook.

Johnni Hefty har også afgivet sit #klimaløfte.

Johnni Hefty er bare en af de nordjyder der har aflagt sit klimaløfte. For at gøre opmærksom på det nationale klimamål om at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 % inden 2030, kan du også aflægge #mitklimaløfte og være med til at nå disse internationale mål. Små ændringer i dagligdagen kan være med til at gøre en forskel, for at nå i mål og derfor vil kampagnen trække de store mål ned på et personligt niveau og vise, at alle kan og skal være med.

Den Grønne agent Zacharias Madsen har naturligvis også afgivet sit #klimaløfte. Pressefoto
Annonceret indhold

Nyeste