Der er musik, beer pong og billige hotdogs, når Danmarks nye hotdogkonge skal findes fredag aften

AALBORG: Det ligner en historisk tæt finale med både veteraner og debutanter, når danmarksmesterskaberne i hotdogspisning skal afvikles på Honnørkajen i aften.

Foruden hotdogspisning på tid er der både musik, stand-up, beer pong og masser af billige hotdogs til alle i tilfælde af akut pølsetrang eller måske som en mulighed for allerede nu at påbegynde træningen til næste år.

Ud af de ni finalister, som alle har spist mellem 13 og 20 hotdogs på 15 minutter, er de to af dem fra Nordjylland. Det er både Heine Klim fra Hirtshals og Martin Luther fra Klarup, der kan se frem til at have hjemmebanefordel, når finalen sættes i gang klokken 20. Her er det både trofæ, ære og et oplevelsesgavekort på 20.000 kroner, der er på spil.

- Finalen ved dette års Danmarksmesterskab i hotdogspisning er mere spændende end nogensinde før, og det tyder på, at alt kan ske, siger Christian Winther Eriksen fra Steff Houlberg i en pressemeddelelse.

Så kom forbi, spis hotdogs og hep på din favoritdeltager når Danmarks næste hotdogkonge skal findes. Hele omsætningen fra finaledagen og indtægterne fra kvalifikationsrunderne går ubeskåret til Børnenes Kontor i Aalborg.

Finalen i hotdogspisning afholdes i forbindelse med Day and Night i Aalborg midtby, hvor butikkerne har åbent helt indtil klokken 22.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...