Indehaverne lover, at Rezet Store på Østerågade bliver et moderne og skandinavisk butikskoncept - her er det søsterbutikken i Aarhus. PR-foto: Rezet Store
Shopping

Så er der sneakers: Nu åbner Rezet

Kæde åbner sin hidtil største butik - midt i Aalborg. Se her, hvornår det sker

24. august 2019 kl. 10:00
Opdateret 29. august 2019 kl. 11:06

AALBORG: Er du vild med fede sneaks - i alle former og farver. Så skal du kun sove ganske få gange mere, før et sandt slaraffenland vil åbne sig for dig midt i Aalborg.

Den danske kæde Rezet Sneaker Store er nemlig klar med en dato for åbningen af deres kommende butik på Østerågade 2. Og på lørdag, 31. august, kan du så for første gang gå på opdagelse i det, der må betegnes som sneaker-himlen.

Læs mere: Kridt skoene: Populær sneaker-butik indtager snart byen

- Vores nye butik i Aalborg vil præsentere nordjyderne for et helt igennem moderne og skandinavisk butikskoncept. Udover at forhandle de mest populære sneakers på markedet, vil vores butik blive et samlingssted for byens og hele regionens sneakerheads. Unge som gamle. I den nye butik i Østerågade handler det ikke om at være endnu en kunde i rækken – tværtimod drejer det sig i Rezet Store om at være en del af et community. Her dyrker vi i fællesskab den samme store passion. Nemlig sneakers, lover kreativ direktør og medstifter af Rezet Store Mathias Bruun Christensen i en pressemeddelelse.

Butikken er de seneste dage blevet pakket ind i rød folie. Du må derfor vente til 31. august med at se, hvordan den ser ud indeni. Foto: Katrine Schousboe

Butikken på Østerågade er på 170 m2, og den bliver dermed den største i sneakerkæden.

- Vi har gennem længere tid været på jagt efter nye lokationer, da vi oplever god vind i sejlene. Aalborg har længe været på vores radar, og er en helt oplagt by at åbne i, da vi dækker de tre største byer i Danmark, men ikke noget nord for Aarhus, siger stifter Kasper Mølgaard.

Udvalget af sko i butikken er ifølge de to stiftere nøje kurateret - så der er alt fra særlige Yeezys til klassiske runners på hylderne.

De to lover yderligere, at Rezet Sneaker Store åbner med et brag 31. august. Butikken vil være fyldt med specielle varer, og efterfesten bliver afholdt i samarbejde med DJ kollektivet TooManyLeftHands, der skyder gang i festen til Gadefest Tour med ingen ringere end Lord Siva og en række vilde giveaways.

Annonceret indhold

Nyeste