Det er store valgdag, og det betyder også, at det er tid til valgflæsk

AALBORG: Intet valg uden valgflæsk! Og med dagens valg til både kommune og region, er der dobbelt op på valg, der skal fejres med flæsk. Vi har samlet de steder i Aalborg, hvor du kan fejre, at du har sat dit kryds, med en god omgang stegt flæsk med kartofler og persillesovs.

Kystens Perle

Det bliver næsten ikke mere ikonisk end stegt flæsk og Kystens Perle. Restauranten er kendt for sine solide, danske retter, og den kategori passer valgflæsk helt perfekt ned i. Du får den i den stegte udgave og med persillesovs, rødbeder og en god portion kartofler.

Pris: 149 kroner for seks stykker flæsk eller 169 kroner for otte stykker flæsk

Den Lille Havfrue

Den lille restaurant på Hadsundvej i Vejgaard, der i den grad symboliserer dansk kultur med navnet på nationalstoltheden nr 1: Den lille havfrue, som hvert år tiltrækker tusindvis af turister til Danmark, har naturligvis også stegt flæsk på menukortet.

Du bestemmer selv kartoflen, men derudover er der det klassiske tilbehør i form af persillesovs og syltede rødbeder.

Prisen er beskeden på bare 99 kroner per person, og så fås det også som takeaway.

Duus Vinkælder

Hvis du ikke allerede har besøgt Duus Vinkælder, der har til huse i Aalborgs mest ikoniske bygning: Jens Bangs Stenhus, så får du her en oplagt mulighed.

Her kan du nemlig også få stegt flæsk med - ja, du gættede det - det klassiske tilbehør, persillesovs, kartofler og rødbeder.

Prisen ligger på 159 kroner per person, men så får du også lov til at komme ind i Aalborgs måske fineste bygning.

Søgaards Bryghus

Hvis du kan vente til i morgen med at fejre den store valgdag, så kan du til gengæld mæske dig i valgflæsk ad libitum style!

Her får du den i to udgaver - det går vi ud fra både betyder den panerede og den stegte udgave, og der medfølger selvfølgelig hjemmesyltede rødbeder, kartofler og persillesovs.

Du får hele herligheden for 145 kroner per person, og er du ekstra sulten, kan du tilkøbe dessert for en Vejgaard-dollar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...