Aalborg er udvalgt til at være blandt de første byer, hvor den velkendte Fætter BR slår dørene op til et nyt legetøjsunivers.

AALBORG: I alt regner kæden med at åbne cirka 25 BR-butikker i hele landet i løbet af foråret.

Aalborg kan glæde sig over, at BR kommer til byen i løbet af foråret, når forretningen på Algade 9 slår dørene op igen, nu med Salling Group som ejer. Inden butikken åbner, skal der ansættes medarbejdere til BR-butikken, så det forestående arbejde med at indrette og åbne det nye legetøjsunivers i byen kan komme i gang.

Salling Group, som har overtaget BR-brandet efter det konkursramte TOP-TOY, har set frem til at kunne afsløre de første nye butiksplaceringer.

– BR-brandet står stærkt blandt danskerne, og vi er kun blevet bekræftede i, hvor stor betydning BR har for danske børn og børnefamilier. Med de nye butikker vil vi skabe gode oplevelser for børn, som det kun er muligt i fysiske butikker, hvor de fleste danskere har minder med Fætter BR. Vi åbner også i løbet af foråret en stærk webshop, som man kan besøge, udenfor butikkernes åbningstid, fortæller kædens nyudnævnte chef Charlotte From.

Aalborg som handelsby

– Aalborg har allerede et aktivt handelsliv og et stort opland både nord og syd for Limfjorden, som har en befolkning som i stor udstrækning gør deres indkøb i byen. Med åbningen af BR-butikken ønsker vi at skabe et levende og inspirerende legetøjsunivers som er værd at køre efter, fortsætter Charlotte From.

BR-kæden arbejder lige nu benhårdt på at gøre klar til åbningen i Aalborg: Varerne skal registreres, butikken skal indrettes, legetøj skal fordeles fra lageret og pakkes ud. Ikke mindst skal der, i samarbejde med de nye ansatte, planlægges et brag af en åbningsfest.

Historien bag TOP-TOY og BR

I december annoncerede TOP-TOY lukning af samtlige Toys’R’Us- og BR-butikker i Danmark, efter at virksomheden gik konkurs. Efterfølgende indgik Salling Group, der blandt andet står bag kæderne, føtex, Bilka, Netto, Wupti.com og Salling Stormagasiner, en aftale med kurator i konkursboet om køb af TOP-TOY’s samlede danske varelager samt rettigheder til at anvende BR-navnet på det danske marked.

Salling Group har efterfølgende uafhængigt af konkursboet ført individuel forhandling med udlejere landet over om ledige butikslokaler. Det er disse forhandlinger, som nu har mundet ud i 25 nye butiksåbninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...