Sir Cliff Richard varmer op til at gøre det samme

AALBORG: Det er endeligt blevet forår, og temperaturerne nærmer sig de 18 grader. Hormonerne banker rundt i kroppen, og i Kildeparken står de kendte på nakken af hinanden for at springe ud først. Både Kylie Minogue og Shakira har foldet de første blade ud, og Sir Cliff Richard er godt på vej til at gøre det samme. Hvis man tager turen forbi de syngende træer i Kildeparken, kan man, ud over nyde musikken fra træerne, følge med i naturens kamp om at få bredt bladene ud. Det kan være en god adspredelse, inden du skal stå i kø til en pcr test ved Aalborg Kongres & Kultur Center.

Overalt i Aalborg kan man tydeligt mærke, at foråret har meldt sin ankomst. Det er de åbne jakker, der bevæger sig rundt, og der er flere folk på gaderne. Træerne, blomsterne og græsset er godt i gang med at fylde bybilledet med tiltrængte farver. Timingen er perfekt, bladene folder sig ud næsten synkront med, at cafeerne og restauranterne folder deres duge ud på bordene.

Niels Skovmand
Budolfi Kirke nyder også godt af farverne på Budolfi plads.Foto: Niels Skovmand

Det er i øvrigt med at nyde Kilden og de varme dage, inden polarkulden melder sin ankomst onsdag eftermiddag.

Helt galt går det onsdag, når kold polarluft bevæger sig nedover landet fra nordvest og fortrænger forårsvarmen mod syd. De følgende dage står den igen på encifrede dagtemperaturer mange steder, og så kan slud og hagl igen komme på tale. Det skriver de på DMIs hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...