Poul Krebs stod på scenen i årets første udgave af Fredagsfest i Karolinelund. Se masser af billeder her

AALBORG: Hver fredag hele sommeren kan man høre musik for en flad halvtredser til Skråens Fredagsfest i Karolinelund. Konceptet er hurtigt blevet hyperpopulært blandt aalborgenserne, og der er som regel en del kø for at komme ind, da billetterne ikke kan købes i forsalg.

Mange havde da også fundet vej til Karolinelund til årets første Fredagsfest, hvor Poul Krebs indtog scenen med sine utallige kendte klassikere som eksempelvis: Sådan nogle som os, Johnny han var lige ved at blive sindssyg og For enden af regnbuen. Som opvarmning havde han nordjyske Sili, som blev kåret til Årets Nordjyske Songwriter til Skråens Bandbattle 2019.

Poul Krebs var første mand i rækken af kunstnere, der spiller i Karolinelund. Foto: Bente Poder

Udover musikken fra den populære musiker, så kunne de mange fremmødte gæster også nyde et flot dansk sommervejr, og måske det satte lidt ekstra gang i fadølssalget denne fredag.

Med andre ord fik Skråen en vellykket start på de i alt otte koncerter, hvor der er gjort plads til musik og kunstnere for enhver smag. Programmet for de kommende fredage byder nemlig på alt fra dansk rock til elektroniske toner i form af blandt andre Magtens Korridorer og DJ Sash sammen med ItaloBrothers.

Den sidste koncert i rækken finder sted 30. august, hvor hiphop-gruppen Benal lukker med et brag.

På fredag, 19. juli, er det Magens Korridorer, der står på scenen. Foto: Bente Poder

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...