På fredag går sommerens koncertrække i Karolinelund endelig i gang

AALBORG: Ferie rimer på Fredagsfest. Og på fredag sker det endelig.

Her tager Skråen nemlig hul på rækken af de populære sommerkoncerter i Karolinelund.

- Jeg synes, vi har et rigtig stærkt program i år. Og selv de svageste navne har et højt niveau, siger leder af Skråen Jørgen Nissen.

Publikum vil i det store hele opleve, at alt er, som det plejer ved koncerterne. Det koster fortsat kun en flad 50’er at komme ind, billetter skal købes ved indgangen, og man skal indstille sig på, at der kan blive kø ved nogle af koncerterne.

- Vi så sidste år, at man ikke skal lade sig afskrække af, at der står mange, når man møder op. For det går virkelig hurtigt med at afvikle køen, siger han.

Jørgen Nissen håber på, at mindst 32.000 vil besøge sommerkoncerterne - eller hvad der svarer til 4000 i snit til hver af de otte koncerter. Sidste år nåede man i alt op på 42.000 gæster - men der var også ti koncerter at gå til. I år er programmet skåret lidt til blandt andet på grund af Tall Ships Races, og der er derfor to koncerter færre.

Katrine Schousboe
Skråens leder håber, at der i snit kommer 4000 gæster til de otte koncerter. Arkivfoto: Claus Søndberg

Fra Krebs til Benal

Rent kunstnerisk er det et blandet program, vi kan se frem til.

En gammel kending på den danske musikscene, Poul Krebs, åbner koncertrækken på fredag, og ellers bliver der budt på f.eks. Magtens Korridorer, Rasmus Bjerg som John Mogensen, Rasmus Walter og Johnny Madsen.

Sidstnævnte er efterhånden selvskrevet til at spille til Fredagsfest. Det samme kan man sige om DJ Sash, som også i år har ItaloBrothers med til Aalborg.

- De skaber hvert år en kæmpe fest og glæder sig til at komme tilbage og fyre den af. Og i år bliver det også lidt særligt, fordi DJ Sash har jubilæum, så den koncert får lidt ekstra med en storskærm og nogle dansere, siger Jørgen Nissen.

Personligt har han store forventninger til koncertrækkens yngste navne - Gilli 16. august og Benal 30. august.

- De er rigtig spændende og er vokset helt vildt. Jeg så Benal sidst de spillede på Skråen, og det var helt fantastisk, så det glæder jeg mig meget til, siger han.

Der er åbent for adgang til koncerterne fra klokken 18 ved indgangen på Østerbro overfor Nordkraft.

Entre koster som sagt 50 kroner.

Her er hele programmet:

- 12. juli Poul Krebs

- 19. juli Magtens Korridorer

- 26. juli Rasmus Walter

- 2. august DJ Sash/ItaloBrothers

- 9. august Rasmus Bjerg - John

- 16. august Gilli

- 23. august Johnny Madsen

- 30. august Benal

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...