Pladebørsen har primært LP’er – men der er også CD’er og andet merchandise.  Arkivfoto: Claus Søndberg
Det sker

Så er det nu: Kæmpe genbrugsmarked åbner i weekenden

AKKC fyldes med vintagetøj, loppefund, sneakers og vinylplader

19. august 2022 kl. 16:04

AALBORG: Hvis du er vild med genbrug og loppefund, så er den messe, der finder sted i Aalborg Kongres og Kultur Center lørdag 20. og søndag 21. august lige noget for dig.

Messen hedder Bæredygtig livsstil og den omfatter 4000 kvadratmeter fyldt med genbrug. Der er således secondhand-varer fra Hello Vintage, Habengut Marked, Pladebørs samt Aalborg Sneakermarket.

Det er godt både for din pengepung og for klimaet at købe brugt i stedet for nyt, og på messen kan du for alvor slippe din indre bæredygtige shopper løs.

Aalborg Kongres og Kultur Center fortæller på sin hjemmeside, at Hello Vintage sektionen rummer et stort udvalg af vintagetøj, som matcher tidens tendenser og kommende trends. Og hvis du er fløjtende ligeglad med trends og tendenser, og har din egen personlige stil, så kan du helt sikkert alligevel finde noget tøj, som du synes er super cool.

På det store Habengut Marked kan du gå på jagt efter lige det du mangler, men med god samvittighed, for alt har været solgt mindst en gang tidligere og skal nu finde plads i et nyt kærligt hjem.

Pladebørsen er Aalborgs kæmpe marked for køb, salg og bytte af brugt og ny musik, primært LP’er – men der er også CD’er og andet merchandise. Der musik til enhver smag; rock, funk, metal, soul, pop, klassisk, dansk, jazz, country.

Hvis du er til fede sneaks, så er Aalborg Sneakermarket et besøg værd. Her kan du finde massevis af sneakers - til både kvinder og mænd.

Messen er åben begge dage fra klokken 10 til 17.

Annonceret indhold

Nyeste