Elektronikgigant får en butik i City Syd. Se her, hvornår de åbner:

AALBORG: Billigere fjernsyn, vaskemaskiner og computere. Det kan meget vel blive gevinsten for dig, når elektronikgiganten Power snart åbner et varehus i Aalborg.

- Der er ingen tvivl om, at vi vil skabe meget mere konkurrence i byen, siger direktør i kæden, Jesper Boysen.

Power har gennem flere år ledt forgæves efter et brugbart lejemål i City Syd, men har netop underskrevet en kontrakt om at rykke ind i det tidligere Idemøbler på Løven.

- Det er den helt rigtige placering for os, fordi det er i gåafstand til vores konkurrenter. Vi går altid efter at ligge så tæt på dem som muligt, fordi kunderne nemt skal kunne komme frem og tilbage, siger han og henviser til Elgiganten og Bilka.

Katrine Schousboe
Den kommende butik i City Syd bliver kædens næststørste. PR-foto

Jesper Boysen bekræfter, at man tidligere har overvejet at rykke ind i Metrobygningen, men da det kom til stykket, syntes man, at det alligevel blev for langt væk i forhold, hvor hovedparten af kunderne i City Syd er.

Den nye butik bliver med sine 2500 kvadratmeter den næststørste af landets Powerhouses. Blækket på lejekontrakten er dog knap tørt endnu, så derfor er der hverken lavet tegninger af, hvordan butikken nøjagtig skal se ud eller indrettes, ligesom der heller ikke er hyret håndværkere.

Direktøren tør af samme grund ikke sætte en nøjagtig åbningsdato, men han vil dog love, at Power åbner i sensommeren.

- Vi har oplevet en voldsom interesse fra aalborgensere for, hvornår vi dog vil åbne. Nu sker det, og vi glæder os rigtig meget. Det bliver så godt, siger han.

For Jesper Boysen personligt bliver det i øvrigt lidt ekstra specielt. Han har nemlig en fortid dels i Køkkenland i City Syd dels i Elgiganten - som dengang netop lå på den adresse, hvor Power nu flytter ind.

Butikken i Aalborg bliver kædens nummer 15. Power har været i Danmark i knap fire år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...