På lørdag offentliggøres programmet for Fredagsfest - men flere kunstnere har allerede afsløret sig selv

AALBORG: Det sætter hvert år gang i en større gættekonkurrence, når sommeren nærmer sig. For hvem skal mon spille til de populære Fredagsfest-koncerter i Karolinelund i år?

Skråen offentliggør traditionen tro programmet 1. juni - det vil altså sige på lørdag. Og spillestedet holder som altid kortene tæt til kroppen indtil da.

- Ja, jeg synes egentlig, vi er ret gode til at holde på hemmeligheder i betragtning af, at programmet blev klar i oktober, siger leder af Skråen Jørgen Nissen.

Turnéplaner afslører navne

Knap så gode til at holde mund er nogle af de kunstnere, der skal spille ved fredagskoncerterne.

Som vi allerede kunne fortælle i februar her på aalborg:nu har det tyske DJ- og producerteam DJ Sash! nemlig sat en koncert i Karolinelund fredag 2. august på deres turnéplan.

Læs mere: Er du klar til musik og sol? Her er første navn til sommerens Fredagsfest

Katrine Schousboe
Flere kunstnere er allerede kommet til at fortælle, at de spiller. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier

Og nu melder andre populære gengangere i Fredagsfest-sammenhænge sig også klar til at vælte parken ved de populære koncerter.

Magtens Korridorer har netop offentliggjort på deres sommertourplan, at de spiller i Karolinelund fredag 19. juli, mens Johnny Madsen skriver på sin hjemmeside, han vender tilbage til parken 23. august.

Der bliver i år otte Fredagsfest-koncerter mod 10 sidste år. Det færre antal hænger sammen med, at der er The Tall Ships Races i begyndelsen af juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...