Lige midt i nedlukningen åbnede en kaffebar dørene

AALBORG: Nu er Kaffebaren i Bredegade i hjertet af Aalborg åben, og Jonny Hefty klippede snoren. Desværre blev det ikke den åbning der var håbet på, da man kun, grundet restriktionerne, har takeaway.

Med to etager i Kaffebaren, samt udeservering, kan Kaffebaren rumme et stort antal gæster.

- Vi er utrolig glade for det samarbejde, vi har haft med Råt&Godt. De er super dygtige, og vi er stolte af resultatet, fortæller en glad kaffebars-åbner, Thomas Nedergaard Kristiansen.

Kaffebaren er indrettet med hyggelige sofagrupper og behagelige lænestole, der indbyder til både en rolig stund for én, afslapning med vennerne eller hvis det er tid til at mødes med mødregruppen. Det er Råt&Godt, der har stået for den bæredygtige indretning.

Kaffebaren slår på den hyggelige stemning med retro-billeder på væggene, planterne og de levende lys.

Det er Råt&Godt, der står bag indretningen af Kaffebaren. Foto: Niels Skovmand

Kaffebarens baristaer står klar til at servere et stort udvalg af de populære espressodrikke som cafe latte, cappuccino og cortado. Derudover vil der også være nogle af Kaffebarens egne drikke, som Islatte Deluxe, hjemmelavede lemonader og milkshakes.

Baristaerne er allerede godt i gang. Foto: Niels Skovmand

Det vil også være muligt at stille sulten eller den søde tand med en hjemmelavet sandwich, panini, eller måske et syndigt stykke kage fra kagemontren. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Kaffebaren satser også på de morgenfriske. Her kan du nyde en nybagt croissant eller en bolle med en af Kaffebarens økologiske safter fra Thy med f.eks. hvide ribs eller havtorn. Kaffebaren kan selvfølgelig også byde på en lækker varm chokolade med flødeskum ellers skumfiduser - eller et væld af lækre økologiske teer.

Så er Kaffebaren åben. I hvert fald frem til den 23 december. Foto: Niels Skovmand

Desværre er Kaffebaren også ramt af restriktionerne grundet covid-19, og må vente med at byde dig helt indenfor som gæst til efter 3/1-2021, men indtil da er der åbent for take-away/to go, hvor det vil være muligt at få alle Kaffebarens drikke, et begrænset udvalg af maden og samtidig få et smugkig i Kaffebarens nedre etage.

Åbningstiderne vil være fra klokken 9-19 i alle dagene op til jul. Herefter lukker Kaffebaren igen med håbet om at kunne åbne rigtigt i januar måned.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...