Du kan være med til, at give udsatte børn en bedre jul

AALBORG: Friis Shoppingcenter har igen i år opstillet et helt særligt juletræ, det er nemlig pyntet med over 250 julekort. På julekortene findes en masse håbefulde børns navne og aldre. Det kan være børn, som bor på lokale børnehjem, asylcentre eller er i en familie, hvor midlerne er små. Friis Shoppingcenters besøgende kan være med til at gøre en forskel for et barn, ved at vælge et julekort fra træet og give en gave til barnet, som kan glæde sig over at få en helt særlig jul i år.

- Der hænger over 250 navne på træet og man bestemmer helt selv hvilken gave det skal være, lyder det fra Marketingkoordinator Christina Braad Jensen.

Navnene er dog opdigtede, da man ikke må have de rigtige navne stående i følge gdpr reglerne.

- Alderen og kønnet er dog de rigtige, børnehjem og asylcentrerne har helt styr på hvem der skal have gaverne, forsikrer Christina Braad Jensen.

Julen er noget vi skaber sammen og giver til hinanden - julen er hjerternes fest. Det er en tid med mange traditioner, en tid hvor vi i særlig grad tænker på andre, hygger os med vores kære og nyder familiesamværet. Friis Shoppingcenter vil med deres helt særlige Ønsketræs-juletradition gerne give deres kunder og besøgende mulighed for at være med til at gøre en forskel for et barn, hvor det desværre ikke er en selvfølge, at julen er en glædelig tid, og hvor man ikke nødvendigvis kan se frem til de gode juletraditioner og gaver, som julen normalt er forbundet med.

Invitation til at gøre en forskel og skabe en glædelig jul

Friis Shoppingcenter inviterer alle besøgende, kunder, borgere, foreninger og virksomheder til at være med til at gøre en forskel for et barn, ved at tage et julekort fra træet og veksle det til en gave. På hvert julekort står et barns navn og alder, og det er helt op til en selv, hvad man vil give i gave. Man kan købe eller kreere gaven og herefter aflevere den sammen med julekortet i butikken Monki på 1. sal til og med d. 15. december. Gaverne vil herefter blive afleveret til børnene inden juleaften.

Ønsketræet er placeret i stuen ved H&M og Matas til og med d. 15. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...