Shopping

Så fed er den nye FDB Møbler: Få et smugkig her

Ny butik med møbelklassikere på Nytorv er landets største

01. maj 2019 kl. 15:04

AALBORG: Der er farver alle steder. Runder former, naturlige materialer og et butikslokale, der på én gang er velkendt og på den anden side meget forandret.

Halvandet år efter, at vi her på her aalborg:nu kunne fortælle, at FDB Møbler ville rykke til byen, er møbelkædens nye butik endelig klar til at åbne på Nytorv på fredag 3. maj.

Butikken er indrettet i "rum", hvor kan få inspiration til, hvordan møblerne kan sættes sammen. Foto: Lars Pauli

I butikslokalet, som tidligere rummede Hanne Øvad, er stativer og dametøj skiftet ud med møbler, tilbehør og tekstiler. For ikke alene er butikken i midtbyen landets nyeste, den er også landets største og har derfor fuldt sortiment af, hvad kæden kan byde på.

Den tidligere tøjforretning er blevet lagt sammen med en bagvedliggende spillehal og det har givet et stort og dybt lokale som byder på små hyggelige kroge i flere niveau

- Det er et fantastisk lokale, som passer så fint til vores møbler, siger butikschef i FDB Møbler Aalborg Camilla G. Hansen.

Læs også: Retromøbler hitter: FDB vil åbne butik i Aalborg

Hun har en længere karriere i Imerco bag sig og har senest været fire år i Imerco Friis. Sammen med tre medarbejdere er hun i disse dage i fuld sving med at få de allersidste detaljer på plads forud for åbningen.

- Jeg har jo beskæftiget mig med bolig før, men ikke møbler. Men det bliver min spidskompetence på rekordtid, siger hun med et skævt smil.

Butikschef Camilla G. Hansen er flyttet lidt længere hen ad gaden i sit nye job - hun har de seneste fire år været ansat i Imerco i Friis. Foto: Lars Pauli
FDB Møbler har en meget bred målgruppe - fra unge førstegangs-møbelkøbere til ældre, der vil have skiftet ud. Foto: Lars Pauli

Møbler sat op i rum

Camilla G. Hansen lægger ikke skjul på, at hun er voldsomt begejstret for at skulle arbejde med brandet bl.a. fordi det har bred appel.

- Vores målgruppe er både de helt unge og de ældre. Alle kender FDB, og det, der gør det unikt og spændende, er historien bag, fastslår hun.

Selve butikslokalet er på 430 kvadratmeter og giver masser af plads til kigge og prøve møblerne. Der er både lys og luft, og butikken indbyder til, at man går på opdagelse.

- Fordi vores målgruppe er så bred, har vi arbejdet meget i rum. Vi har sat møblerne op som de ville stå i f.eks. en stue for at inspirere og bortset lige fra senge, så har vi vist alt, siger hun.

Den smukke sildebensparket var en overraskelse, da man gik i gang med at renovere lokalet. Det lå gemt under et andet lag gulv. Foto: Lars Pauli

Udover møblerne er der som sagt også et stort sortiment af blandt andet lamper og tilbehør fra vaser til sofapuder. Fælles for det er, at man kan få det meste med fra butikken med det sammen, mens andet - f.eks. meget pladskrævende møbler - bliver leveret indenfor få dage til kunden.

- Det er noget af det, vi kommer til at tilpasse efterhånden, som vi finder ud af, hvad det er folk er interesserede i, lyder det.

Læs også: Ikonisk møbelbrand åbner butik på Nytorv

Udenfor har håndværkere stadig travlt med det sidste. Noget af det, der fortsat mangler, er gården på siden af lokalet. Her er det planen, at der med tiden skal indrettes et uderum, hvor man kan præsentere f.eks. havemøbler, men i første omgang handler det om at få selve butikken godt fra start.

FDB Møbler åbner fredag 3. maj kl. 16. Den nye butik bliver fejret med åbningstilbud og champagne helt frem til kl. 23.

Skiltet er kommet op over døren og butikken er klar til åbning på fredag 3. maj. Foto: Lars Pauli
Annonceret indhold

Nyeste