Der er både gengangere og en højaktuel nyhed på plakaten til Skråens Fredagsfest i Karolinelund

AALBORG: Der er mange, som hvert år venter i spænding på programmet til sommerens Fredagsfester i Karolinelund, hvor konceptet kort og godt bygger på en koncert til en flad halvtredser.

Sæsonen starter op med den første koncert fredag 12. juli, når Poul Krebs indtager scenen. Ugen efter, 19. juli, kan man synge med på sange som "Hestevisen", Lorteparforhold" og "Picnic på kastellet", når Magtens Korridorer kommer og sætter gang i festen. 26. juli er det så Rasmus Walters tur.

Skråens Fredagsfest i Karolinelund er efterhånden blevet et populært arrangement. Arkivfoto: Claus Søndberg

Er man mere til den elektroniske lyd og gerne vil feste igennem, så kan man se frem til DJ Sash og ItaloBrothers 2. august, der efterhånden er blevet nogle meget populære gengangere. 9. august kan man opleve Rasmus Bjerg som John Mogensen, og den 16. er det så tid til en fest med Gilli.

23. august er der gjort plads til lidt af en legende. Johnny Madsen kommer nemlig også forbi Karolinelund.

Den største nyhed i programmet er også navnet, der lukker og slukker for sæsonen. Den højaktuelle hiphopgruppe Benal, der blandt andet er kendt for hits som "Lampeskærm", "Nu Her" og "Uh Babe", indtager scenen 30. august.

Entre koster som sædvanlig 50 kroner, og man komme ind fra klokken 18. Man finder indgangen på Østerbro ved Nordkraft. Skråen opfordrer til, at man kommer i god tid, hvis man vil være sikker på at få en god plads.

Der er ikke noget forsalg. Derfor skal man skal komme i god tid, hvis man gerne vil være sikker på en god plads. Foto: Nicolas Cho Meier
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...