Den endelige plakat med alle navnene til årets festival i Skalskoven er netop offentliggjort til release på Salling Rooftop

AALBORG: I dag blev sløret løftet for de resterende 47 navne på årets festivalplakat, og der er kommet tilføjelser som L.O.C., TV-2 og den norske DJ Matoma.

Er du efterhånden ved at glæde dig til sommer, sol, kolde fadøl og god musik? Nibe Festival har netop præsenteret det endelige program, og der er tale om det måske stærkeste line up nogensinde, hvis du spørger folkene bag.

- Vi er drøntilfredse med programmet. Vi har landet Nibe-historiens måske største internationale navn i Westlife, og har MØ tilbage til Nibe – til én af bare tre danske sommerkoncerter. De to navne er et godt lokomotiv for et velkørende ”festivaltog” med et meget bredt program, siger festivalleder Peter Møller Madsen.

- Det gode ved Nibe Festival er, at vi kan favne et bredt program, der favner både små og store kunstnere. Det kan vi også se på billetsalget, hvor onsdagen allerede er udsolgt. Det er faktisk endnu bedre end da vi præsenterede Volbeat.

Masser af bredde

Her får du navnene, som Nibe Festival i dag har præsenteret:

L.O.C., Laid Back – som spiller deres 40th anniversary show med udvidet band, TV-2, Søren Huss, Michael Learns To Rock, den norske stjerne-DJ Matoma, Johnny Madsen, Faustix, Infernal, Dodo And The Dodos, Karl William, Peter Sommer & Tiggerne, Pernille Rosendahl, rockveteranerne The Sandmen.

Upcoming på den danske popscene

Alexander Oscar, Hugo Helmig, Nicklas Sahl, Askling og Bogfinkevej.

Urbane hittere

Node, Icekiid, ZK, Fraads, Pattesutter og Pede B.

Lidt udenfor båsen, men alligevel så lige-til-og-iørefaldende

Trinelise Væring, Kajsa Vala, The Grenadines samt nordjyske 2nd Strike og Muldvarpen.

Nordjyske navne ud over gennembruddets stepper

Hjalte Ross, ”Karrierekanonen” Angående Mig, partygale Farveblind og Tundra.

Masser af traditioner og covers

The Powls, The Bats, SuperScum, Souvenirs, Tom Donovan og, for andet år i træk, det stort anlagte show – ANR Live! Almost AC/DC, Sang Til Frihedens hyldest til Björn Afzelius og Hardinger Band.

Specialiteter i Skalskoven

Gæst feat. Jonny Hefty & Allan Olsen, amerikanske The Reverend Peyton´s Big Damn Band, britiske Will Varley.

80 koncerter på 4 scener

Udover de mange nye tilføjelser til plakaten, som Nibe Festival i dag er kommet med, så har de tidligere offentlliggjort navne som Westlife (Irl), MØ, Nephew, Nik & Jay, The Minds Of 99, Suspekt, TopGunn, Gnags, Magtens Korridorer, Martin Jensen, Christopher, SAVEUS, Lars Lilholt Band og Benal.

Noget tyder på, at kunstnerne er faldet i god jord hos festivalgæsterne. Billetsalget er allerede langt foran det samme tidspunkt sidste år, og dagsbilletterne til onsdag allerede udsolgt. Det er dog stadig muligt at købe dagsbilletter til torsdag, fredag og lørdag, samt partoutbilletter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...