Klubben spillede for nylig deres største fodboldkamp nogensinde - og det skæpper i kassen

AALBORG: Den 29. oktober spillede det lokale seriehold Aalborg Freja deres livs største kamp. Serie-klubben, som til daglig spiller i den sjettebedste danske række, havde nemlig formået at spille sig hele vejen til et brag af en pokalkamp med et af Danmarks bedste hold.

LÆS MERE: Frygtløse Aalborg Freja gav Brøndby sved på panden

Brøndby IF er de regerende danmarksmestre, og som traditionen foreskriver, skulle kampen spilles i Aalborg, og her er billetterne gået som varmt brød - hele 4248 tilskuere overværede nemlig kampen - og det får kasseapparatet til at klinge højt.

- 750 af vores egne medlemmer kom gratis ind, men resten har betalt entré, og salget i boderne på stadion gik også rigtig godt. Så vi nærmer os nok 300.000 kroner i indtægter på kampen alene, siger Freja-formand Jan Michael Daucke til Nordjyske .

Endnu mangler Aalborg Freja dog at få en regning fra Aalborg Kommune for leje af Aalborg Portland Park, og der skal også trækkes nogle administrative udgifter fra. Men der hersker ingen tvivl om, at Brøndby-kampen, der i øvrigt blev tabt 0-3, giver et solidt overskud.

- Derudover fik vi jo også 100.000 kroner for at være den serieklub, der nåede længst i pokalturneringen, så det her er en stor succeshistorie for Aalborg Freja, siger Jan Michael Daucke til Nordjyske.

Desværre har de to sæsoner med covid-19 sat sit spor på klubben fra Vestbyen, og de mange penge kommer formentlig til at dække et underskud fra de seneste år, dog lover Jan Michael Daucke, at klubbens førstehold nok skal få den sportslige succes at mærke.

LÆS MERE: Vild Aalborg Freja-jubel: Det her kommer vi aldrig til at opleve igen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...