Hundredvis var klar, da Shaping new tomorrow slog dørene op

AALBORG: Der er kaffe, håndsprit og mundbind i rigelige mængder på Østerågade, hvor Shaping new tomorrow fejrer åbningen af deres nye butik her torsdag formiddag.

Hundredvis var mødt op til åbningen kl. 10 og stod i kø for at komme ind i det, der er kædens hidtil største fysiske butik. Slangen af mennesker gik derfor ned ad Østerågade for at fortsætte på den anden side af vejen og hen over Gammeltorv.

Katrine Schousboe
De tre iværksættere bag Shaping new tomorrow - Christoffer Bak, Kasper Ulrich og Christian Aachmann - har længe set frem til åbningen på den nye adresse. Foto: Niels Skovmand

En dj er på plads for at underholde de ventende, og masser af ansatte skal sørge for, at der bliver holdt behørig afstand.

Åbningsfesten fortsætter de kommende dage, hvor der blandt andet hver dag frem til søndag er uddeling af goodiebags til de første 100 kunder, der køber for mindst 500 kroner.

Shaping new tomorrow har kæmpe succes i disse år, og den nye forretning på Østerågade er da også kædens tredje adresse i Aalborg.

Den første butik åbnede i 2015 i Jens Bangs Gade, siden 2017 har adressen heddet Boulevarden og fremover er det altså på Østerågade, du skal finde den yderst populære kæde.

Katrine Schousboe
Udover forretningen på Østerågade har Shaping new tomorrow også fysiske afdelinger i Aarhus og København. Foto: Niels Skovmand
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...