Valentinsdag: Her er ideerne til at peppe romantikken op

AALBORG: Valentinsdag står endnu engang for døren og blomsterhandlerne, chokoladepusherne og bagerne har en helt klar ide til, hvad man skal give sin bedre halvdel. I denne tid kunne det være oplagt at tage på et hotelophold eller få lidt ekstra lækkert mad. I denne lookdown, hvor man nok har set mere til sin partner end normalt, kunne den bedste gave måske være, at man giver sin partner pause og tager afsted alene. Kulturelle oplevelser og restaurantbesøg er ude af ligningen, så her på aalborg:nu har vi kigget på små ting, man kan gøre i hverdagen. Listerne er udarbejdet af repræsentanter fra begge køn.

Mand: Det her kan du gøre

Tip nummer 1: Morgenkaffe på sengen

Stå op et par minutter før din kæreste, sæt kaffen over og væk ham/hende med en brandvarm kop kærlighed. Så bliver det ikke mere hverdagsromantisk! For er der noget bedre end at vide, at din udkårne tænker på dig i døgnets måske hårdeste minutter? Nej vel?

Tippet fungerer også ganske glimrende i weekenden, og da valentinsdag i år falder på en søndag, er der her en oplagt mulighed: Suppler morgenkaffen med morgenbrød inkl. morgenkage. Her kan du nøjes med at købe en til deling. På den måde anerkender du hendes søde tand, og samtidig undgår du kommentaren: - Sig mig, er du ude på at fede mig op?!

Hvis du som kvinde gerne vil benytte dig af dette tip, kan du med fordel købe en morgenkage til hver. Han kan godt spise en hel en selv.

Tip nummer 2: Hent din kæreste efter arbejde/undervisning

Det er måske ikke alle dage, at I lige har fri på samme tid. Men når I har, så planlæg at følges ad hjem. Eller vær spontan og skriv: - Hvornår har du fri? Så kommer jeg lige og henter dig! På den måde får I både rørt jer og I får talt ud om alt det gode og alt det trælse fra dagen. Og når I kommer hjem en smule lettere efter en lang dag er det en oplagt mulighed at kaste sig over tip nr. 3.

Tip nummer 3: Hjælp til med det huslige

I har selvfølgelig været gode til at fordele de huslige pligter mellem jer. Men du kan alligevel høre, at din kæreste står og sukker noget så kraftigt over den kæmpe opvask, I sammen har opbygget. Grib viskestykket og giv en hånd med, så er der også mere tid til at hygge jer med de sjove ting bagefter.

Tip nummer 4: Skrål sammen med på yndlingssangen

Vi har alle sammen været der: - Ej skat, det er vores sang! Og ”vores sang” er altid en af de pladderromantiske med Celine Dion, som tusindvis af andre par også mener er ”vores sang”. I virkeligheden hader I den begge to, men elsker hinanden for højt til at sige det til den anden. Og her er tippet så til næste gang roadtrippet går hjem til svigermor: sæt jeres ægte yndlingssang på, skru højt op, skrål med og hav det helt forrygende. Så er I også begge bedre rustet til besøg hos svigermonster.

I mit eget parforhold elsker vi at synge med på det vældigt romantisk omkvæd til Stone Sour’s Socio:

I don't know what's wrong,

It's like I'm too far gone

It doesn't matter, anyway

Fear is in my heart, just when I stop, it starts

And I can never live this way

Tip nummer 5: Sig ja tak til at diskutere boligindretning

Sig ja tak, næste gang du bliver stillet spørgsmålet, om du ikke vil være med til at kigge på en ny sofa eller tjekke en røvfuld gardinprøver. Hun bliver glad, og det betyder at du i sidste ende også bliver glad. For som man siger: Happy wife, happy life.

Kvinde: Det her kan du gøre

Tip nr. 1: Undlad at kommentere på kørslen

Er I så heldige, at have en bil i hustanden er det sikkert, trods ligestillingen, manden der ofte kører automobilet. Derfor ville det være klædeligt, om du kunne undgå at bede om, at der blev kørt lidt langsommere. Hav tiltro til, at føreren faktisk har bemærket, at der kommer en bil en kilometer væk. Benytter I jer tilgengæld af offentlig transport, så kan det være underholdende at betragte reaktionen fra buschaufføren, hvis denne bliver irettesat.

Tip nr. 2: Sig ja tak til at se den der gyser

Der er superhyggeligt at smide sig i sofaen og stene en film sammen. I stedet for at valget endnu engang falder på film eller en serie i stil med Emily in Paris, så kan du sige ja til hans forslag. Hvis manden undervejs kan føle sig ekstra mandig ved, at du gemmer dig bag ham, så er det en ekstra bonus. Hvis han tilgengæld bliver mere bange end dig, så husk at bekræfte ham i, at den godt var meget uhyggelig.

Tip nr. 3: Drop salaten

Vær den der tager initiativet til, at der ikke skal salat til aftensmaden. Det er jo alligevel noget tilbehør, der ikke bidrager til mæthedsfølelsen. De flødekartofler er rigeligt tilbehør til bøffen.

Tip nr. 4: Det er ok, at han gamer i 10 timer

Sig sætningen: - Er det ikke ved at være lang tid siden, at du rigtig har gamet? Placer ham foran skærmen og stil rigeligt af forsyninger ved hans side i form af chips og cola. Den eneste afbrydelse i seancen er, når spørgsmålet om det ikke skal være en nummer 12 han gerne vil have fra pizzamanden.

Tip nr. 5: Opmuntrer til en drengeaften

Kig din mand dybt i øjnene og foreslå at han skal invitere alle gutterne over til en pokeraften. Du skal nok tage hjem til din mor og fyld køleskabet med bajere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...