Du kan sagtens shoppe i Aalborg på trods af nedlukningen

AALBORG: Det er de gode ideer, der holder gang i butikkerne i Aalborg. Lige nu virker alt lukket ned, men hvis du går en tur i midtbyen, vil du se at der stadigvæk er masser af liv. Optikerne, blomsterhandlerne, vin, øl, helsebutikker og bagerne holder stadigvæk åbent. Der er gang i kaffeoaserne og takeaway stederne. Selv de butikker der er omfattet af nedlukningen af Danmark har fundet kreative løsninger på, hvordan hjulene stadigvæk kan holdes i gang. Aalborg.nu har samlet nogle af dem her.

Ameli: Tøj, accessories, beauty og gaver til hende

Nørregade 7

Nørregade er fyldt med små specialbutikker, og hos Ameli finder du et nøje udvalgt sortiment indenfor luksushudpleje, velsiddende jeans og de populære Aykasa-kasser. Udvalget finder du på på Ameli.dk, og du kan afhente dine varer i butikken på hverdage mellem 12-14

Lige nu får du 10% ekstra rabat på udsalg med koden: 2021

Kenza sko: Sko, accessories og tøj

Østerågade 23

Kenza Sko kører Facebook Live udsendelser hele ugen, hvor der er masser af penge at spare.

Varer købt på webshoppen kenza.dk eller til liveudsalg kan hentes i butikken mandag-tirsdag 11-16 og torsdag-fredag 11-16

Butikken: Plussize tøj til hende

Nørregade 5

Her finder du masser af tilbud på Butikkens Facebookside , og du får lige nu 20% på alle ikke-nedsatte varer på butikken.selz.com

Afhentning af varer i butikken efter aftale.

Lundtoft: Tøj til hende

Slotsgade 2

Lundtoft deler masser af udsalgsvarer på Instagram Lundtoft_fashion. Her kan du købe ved at bestille på 60651392 og efterfølgende afhente i butikken.

Fandango: Tøj, sko og accessories til hende

Bredegade 5

Der er masser af penge at spare hos Fandango, der lige nu kører 50% på udsalgsvarer og 30% på resten af butikken.

Køb på fandangoaalborg.dk kan afhentes i butik alle hverdage mellem 13-15.

Le Nord Studio: Sko

Algade 35B

Her finder du masser af nedsatte sko og støvler, hvor du tilmed får 2 for 1 på udsalgsvarerne til nedsat pris.

Find alle varerne på Instagramprofilen lenordstudio , bestil over mail og afhent dagligt i butikken 15-17 eller efter aftale.

deKarl: Luksusmode til ham

Gravensgade 21

Hos deKarl finder du tøj til ham i luksusudgaven, og så leverer de endda varerne til dig lynhurtigt. Køb på dekarl.com giver fri levering til din privatadresse i hele Nordjylland samme dag ved køb før kl. 16.

Butik Gejst: Kaffe, keramik, nips til hjemmet, tøj til ham og hende samt accessories

Fyensgade 18

Kaffe og delikatesser to go kan købes i døren via dørsalg.

Derudover kan butikkens øvrige varer købes gennem vinduesshopping (du råber højt og så kommer Sofie ud til dig), gennem Instagram butikgejst eller på butikgejst.dk

Der kan afhentes bestilte varer tirsdag-fredag fra 13-16 samt lørdag 11-14, eller du kan få leveret varerne til din hoveddør i Aalborg gratis ved køb over 400kr, ellers koster det 39kr.

Håndlavet af: Brugskunst og håndarbejde

Grønlands Torv 1, st.

Har du en forkærlighed for hjemmelavet håndværk, så finder du det her. Køb via Instagram haandlavet_af eller på haandlavetaf.wixsite.com kan afhentes mandag-fredag 10-17 og lørdag 10-14.

Pilegaards Antikvariat: Antikvariske og brugte bøger

Algade 65

Et af de mere kreative corona-initiativer finder du hos Pilegaards Antikvariat. Her finder du ta’ selv bord udenfor butikken, hvor du vælger dine bøger på bordet, betaler et valgfrit beløb og tager bogen med hjem.

Bestilte bøger på pilegaards.com kan hentes mandag-fredag i butikken mellem 9-17.30.

K-living: Kaffe og te, bolig, delikatesser, beauty, tøj til hende

Nørregade 3

Mangler du inspiration til boligen eller måske en ny te-variant at varme dig på i kulden? Så finder du det hos K-living. Her kan du købe på k-living.dk og efterfølgende afhente i butik mandag-torsdag 11-17, fredag 11-17.30 og lørdag 10-15.

Brdr. Sørensen Møbler: Møbler og indretning

Danmarksgade 25 og Danmarksgade 58-60

Her kan du udsalgsshoppe i Instagram Stories på brdr.sorensen med afhentning i butik.

Glow Studio: Beauty og kosmetolog

Vesterbro 21E

Lider din hud under corona, tør hud, eller maskne? Så tilbyder Glow Studio online konsultationer. De koster 150kr eller er gratis ved køb af to produkter.

Køb på webshop glowstudio.dk og afhent i butik.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...