Og du kan være med til at stemme titlen hjem til Aalborg

AALBORG: Ingen tvivl om, at vi elsker vores zoo her i Aalborg. Også andre landsdele har fået øjnene op for den bynære park og alle dens fede tilbud.

Det i sådan en grad, at brugerne af det populære virtuelle univers Børn i byen netop har nomineret Aalborg Zoo til prisen som Årets Dyrepark i forbindelse med deres årlige prisfest for de bedste begivenheder, der involverer børn.

- Vi er glade og stolte over at være med. Det er altid superdejligt, når vi bliver lagt mærke til, siger Helle Justesen, der er kommunikationskonsulent i haven.

Hun tilføjer, at anerkendelsen er særlig vigtig nu, hvor flere vælger at holde ferie i Danmark på grund af risikoen for corona.

- Vi vil jo gerne fortælle også andre dele af landet, hvad vi kan, siger hun.

Børn i byen henvender sig netop primært til børnefamilier i Aarhus og København med målrettede guides, kalendere og masser af ideer til, hvad man kan foretage sig med familiens mindste.

Katrine Schousboe
Det er brugerne af Børn i byen, der har bestemt, at Aalborg Zoo skal være med i afstemningen. Arkivfoto: Henrik Louis

Zoo er i konkurrencen oppe mod fire af deres særdeles stærke konkurlegaer - Knuthenborg Safaripark, Zoologisk Have København, Ree Park og Givskud Zoo - og vi kan alle være med til at bestemme udfaldet. Frem til 21. oktober kan du nemlig stemme på zoologisk have på Børn i byens hjemmeside.

Børn i byen Prisen 2020, som udover Årets dyrepark også har kategorier som f.eks. Årets børneevent og Årets isbar, bliver uddelt ved en fest i Tivoli 25. oktober.

Aalborg og Nordjylland har tidligere været repræsenteret ved prisuddelingen - sidste år vandt Guf & Kugler f.eks. titlen som Årets isbar.

Du kan stemme på Aalborg Zoo som Årets dyrepark på bornibyen.dk eller ved at trykke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...