Sammen med 23 andre løbere skal Sabrina Bentzon bringe Heltestafetten 2020 fra Aalborg til København for at samle penge ind til Legeheltene

AALBORG: 27. juni bliver den første helteløber ud af 24 sendt afsted fra Aalborg Sygehus. Forude venter cirka 500 kilometer stafet med poster i hele landet.

Sabrina Bentzon skal tilbagelægge distancen fra Aalborg til Støvring. Det er en 20,1 kilometer lang løbetur, og undervejs skal hun indsamle midler til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene. Legeheltene arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark og give dem et velfortjent frirum fra sygdom, fortæller Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

- For mig er løb og fysisk aktivitet i min hverdag en selvfølge. Det gør sig desværre ikke gældende for alle. Børn, der er indlagt, kan have svært ved at være fysisk aktive, da de er sengeliggende i kortere eller længere perioder. Legeheltene hjælper børnene til at komme ud og bevæge sig på det niveau, de er i stand til, siger Sabrina Bentzon.

Undervejs på ruten indsamler hun ”heltekræfter” fra venner og familie i form af kilometersponsorater og MobilePay-donationer.

Når stafetten er i mål i København 30. juni, lægges alle bidrag sammen og doneres ubeskåret til Legeheltene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...