Med de mange gavekort kommer der yderligere gang i byens handelsliv. Arkivfoto: Lasse Sand
Livet her

Salget boomer: Vi er vilde med elektroniske gavekort

Citydirektør glæder sig over opbakning til de fysiske butikker i Aalborg

01. maj 2020 kl. 10:03

AALBORG: De elektroniske gavekort fra Aalborg City er et hit, og opbakningen er vokset markant de seneste uger.

Faktisk er kortene så populære, at der i alt ligger omkring tre millioner kroner i folks lommer - penge der venter på at blive brugt i byens fysiske butikker. Det fortæller cityforeningens direktør Flemming Thingbak, der glæder sig over opbakningen.

Flemming Thingbak glæder sig over opbakningen til forretningerne. PR-foto

- Det varmer mit hjerte at se, hvor mange elektroniske gavekort vi sælger. Det er helt vildt, og man må sige, at kunderne viser stort samfundssind, det er både private og firmaer, der støtter os, siger han.

- Folk er blevet meget opmærksomme på at huske butikslivet, og at man gerne vil bevare det, så forretningerne stadig er her, når vi er på den anden side af krisen. Så jeg håber, at folk glæder sig til igen at kunne komme ind til byen og handle i alle butikker.

Ud af de tre millioner kroner kommer en lille del fra kort, der er solgt før coronakrisen. Beløbene på kortene varierer meget, men den gennemsnitlige salgspris er på 500 kroner.

Gavekortet kan bruges i op mod 150 af byens butikker, og beløbet kan fordeles mellem flere forskellige forretninger.

Under normale omstændigheder kan kortet købes i flere fysiske butikker, men i øjeblikket er det altså salget online, der især boomer.

Annonceret indhold

Nyeste