De tomme gange tigger om, at der igen kommer kunder

AALBORG: Den 21. april er glædens dag. Der kan vi igen komme på café, ud at spise og vi kan igen komme i Friis, Magasin og Salling. I Salling er glæden stor over, at de igen få lov til åbne, og de er helt klar. Der er lige nu meget stille i de lange gange i stormagasinet.

- I fire måneder siden nedlukningen den 16. december, har vi gået rundt i de her tomme gange. Det er lidt mærkeligt, men nu glæder vi os til, at vi kan åbne igen. Vi har været klar længe, og vi kunne egentligt åbne når som helst. Vi er jo i den heldige situation, da vi ikke har benyttet os af lønkompensation, så har vi jo haft mange af vores medarbejdere til rådighed. Så vi har jo kunnet lave en masse projekter i forretningen undervejs. Vi står lidt ligesom cirkusheste i managen og er helt klar til at komme i gang igen, fortæller direktør i Salling Aalborg, Anja Kibsgaard Christensen.

Lige nu er gangene afspærret og inde i det forjættede land af varer kan man se medarbejdere gøre butikken helt klar til åbning. Der er nogle sæsonvarer, der aldrig har været præsenteret for kunderne, og er blevet erstattet med forårsvarer.

- Vi har i princippet haft nogle varer hængende, som kunderne aldrig har set. Vi har fået lavet en god blanding af nye, friske varer og lavet nogle gode tilbud på dem, der har hængt lidt tid, fortæller Anja Kibsgaard Christensen.

Niels Skovmand
Det er snart slut med de tomme gange midt på dagen i Salling. Foto: Niels Skovmand

Når Salling igen åbner, bliver det med udvidede åbningstider og gode tilbud.

- Vi åbner med et forsigtigt brag. Der kommer ikke nogen kampagne, men vi vil have en masse gode tilbud. Vi udvider også vores åbningstider, så vi kan få det spredt lidt ud. Vi har alle de retningslinjer som vi skal overholde, som vi har gjort hidtil, og det kører vi selvfølgelig videre med, fortæller Anja Kibsgaard Christensen og fortsætter.

- Først og fremmest glæder vi os til, at medarbejderne bliver samlet igen. Og så glæder vi os så meget til at få vore gæster tilbage, fordi det er det vi lever og ånder for. Vi lever for at have kontakten med vores gæster og gøre det bedste vi kan overfor dem. Det bliver så dejligt, at få det liv tilbage.

Niels Skovmand
Butikken er helt klar til, at der igen kommer kunder i butikken. Foto: Niels Skovmand

Undervejs i nedlukningen har Salling forsøgt sig med alternative salgsplatforme, blandt med live salg på instagram.

- Nu har vi jo haft muligheden for det, så det er jo med at gøre det, vi kan. Vi brugte også meget perioden til at prøve noget nyt af. Vi har virkelig investeret meget i vores hjemmeside salling.dk, og så har vi prøvet at køre livesalg. Der har vi haft over femhundrede deltagere hver gang. Så har vi jo også haft bestil-og-hent. I vores branche er vi jo her, fordi vi elsker den fysiske kontakt med gæsterne, lyder det fra Anja Kibsgaard Christensen.

Ud over åbningen på onsdag har Salling også åbnet en ny butik.

- Vi har også brugt tiden på at åbne et outlet i Skagen. Så vi har brugt tiden på at åbne en sommerbutik, lyder det afsluttende fra Anja Kibsgaard Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...