Rituals flytter ind i Salling og byder på selvforkælelse i flere afskygninger.

AALBORG: Den første afdeling man kommer til, hvis man benytter Sallings indgang fra Algade, er parfumeafdelingen. Der er, ligesom i resten af huset, sket meget de senere år, og nu er der endnu en nyhed til kunderne, når Rituals åbner fredag.

Camilla Gammelgaard
Den nye stand i Sallings parfumeafdeling. Foto: Camilla Gammelgaard

Moderne teknologi og gamle traditioner

Hvis man udforsker den nye stand i Salling, så opdager man, at den indeholder forskellige typer af produkter i kategorierne kropspleje, make-up, og produkter til hjemmet. Fælles for dem alle er i følge Ina Teodorescu, der er Wholesale Koordinator for Rituals Nordic, at de er udviklet ved en kombination af moderne teknologi og gamle traditioner fra mellemøsten. For eksempel finder man en Black Soap i sortimentet, som er kendt fra tyrkiske bade.

Man kan, som ved så mange andre varer i butikken, gå rundt og dufte, røre og kigge. Alligevel er der én ting ved den nye stand, der med det samme fanger ens opmærksomhed. Der er nemlig en håndvask midt i det hele, og det er der en særlig grund til.

- Man kan komme ind hver dag og få en behandling af en medarbejder, som kan teste nogle af kropsplejeprodukterne på dine hænder. For eksempel kan må få en peeling og afsluttende fugtbehandling, der gør dine hænder silkebløde. Så kan man bedre forestille sig, hvordan produkterne virker, fortæller Ina Teodorescu.

Camilla Gammelgaard
Den nye stand i Sallings parfumeafdeling. Foto: Camilla Gammelgaard

Nyhed med skumfiduser

Afdelingschef for parfumeafdelingen, Annette Johansen, fortæller, at de faktisk har fået endnu et nyt mærke på hylderne. Det drejer sig om Glamglow, der er udviklet af et Hollywood-par i 2010. Produkterne, der alle er baseret på te, tog verden med storm. Især deres bestseller Gravitymod, der også er baseret på noget så specielt som skumfiduser.

- Det er et populært og efterspurgt brand, og det skal kunderne i Salling ikke snydes for. Glamglow er især kendt for deres masker, der giver en god øjeblikkelig effekt, og så er det også et mærke, som mange kendte bruger. Faktisk er det oprindeligt lavet til stjerner, der skal ud på den røde løber og har brug for skønhedspleje, der virker med det samme, fortæller Annette Johansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...