Du kan tyvstarte online i aften, og fra på fredag er der Rivegilde i stormagasinet. Arkivfoto: Lars Pauli
Livet her

Salling inviterer til Rivegilde - uden køtilbud

Opfordringen fra stormagasinet er, at vi passer på hinanden, når vi shopper

23. september 2020 kl. 09:37

AALBORG: De gode tilbud er der stadig, men ellers er meget anderledes, når Salling i denne uge tager hul på endnu et Rivegilde.

Stormagasinet har lavet en række foranstaltninger og ændringer på grund af frygten for corona, og det betyder blandt andet, at de mange køtilbud - som ellers er en del af Rivegilde - er valgt fra denne gang.

- Det skal være sikkert og trygt at handle i Salling. Vi følger myndighedernes anbefaling om at undgå køtilbud og opfordrer vores gæster til at benytte vores udvidede åbningstider til at shoppe, siger stormagasinchef Anja Kibsgaard.

Netop de mange tiltag gør, at Salling finder det forsvarligt at holde Rivegilde i en tid med corona.

- Rivegilde er en del af vores faste kampagner, som vi ved, at kunderne er glade for. Sammenlignet med tidligere har vi corona-tilpasset ved blandt andet kun at tillade halvdelen af det normale antal kunder i stormagasinerne, siger Anja Kibsgaard.

- Det er samtidig vigtigt at huske, at Rivegilde også er en stor del af Salling.dk, hvor man kan shoppe døgnet rundt.

Opfordringen fra Salling lyder altid, at alle skal følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at spritte hænderne og holde afstand.

- Vi står klar med håndsprit både ved indgange, samtlige kasser og andre steder i stormagasinerne. Samtidig holder vi skarpt øje med antallet af kunder i både Aarhus og Aalborg, så vi sikrer, at alle kan holde god afstand. Vi har trods alt god plads på de mange tusinde kvadratmeter, siger Anja Kibsgaard.

- Og som nævnt anbefaler vi kunderne at komme i hele åbningstiden, som er forlænget, ligesom vi har forlænget Rivegilde med en dag. Sidst men ikke mindst bruger vi meget energi på at fortælle, at man kan handle online.

Netop på salling.dk kan du tyvstarte Rivegilde allerede i aften, onsdag, hvor du kan shoppe fra klokken 20. I stormagasinerne går Rivegilde i gang på fredag, 25. september klokken 7 - og varer i seks dage.

Annonceret indhold

Nyeste