På fredag åbner den store tagterrasse - mød kvinden bag

AALBORG: Camilla Mortensen har travlt i øjeblikket - som Rooftop Manager i Salling er der rigeligt at se til her op til åbningen af tagterrassen på fredag, 24. august. Hun er daglig leder for omkring 50 ansatte og tøvede ikke med at kalde det sit drømmejob, da hun trådte til midt i juni. 39-årige Camilla Mortensen er født og opvokset i Aalborg, hvor hun stadig bor.

Hvis jeg siger Aalborg, hvad får det så dig til at tænke på?

Min by, jeg elsker Aalborg.

Personligt er jeg meget til storby og storbyferier, jeg elsker at udvide min horisont og besøge nye steder. Men Aalborg er bare en dejlig by.

Hvilke steder i byen betyder noget særligt for dig?

Budolfi Kirke har en særlig plads i mit hjerte, min mand og jeg blev viet der i 2008, og min største søn er døbt der. Det er et magisk sted for mig.

Derudover min arbejdsplads Salling Rooftop, jeg glæder mig helt vildt til at dele den med resten af omverdenen.

Hvordan bruger du byens muligheder?

Som familie bruger vi en masse af de gode muligheder og tilbud, der er i Aalborg - blandt andet Kunsten, Nordkraft, Aalborg Havn og Musikkens Hus.

Hvilken betydning får det for Aalborg som by at have Salling Rooftop?

Jeg tror, det kommer til at have en stor betydning for Aalborg.

Salling Rooftop er ikke kun for de gæster, der besøger stormagasinet. Salling Rooftop er for alle, og jeg er sikker på, det bliver en kæmpe attraktion - ikke mindst for alle de turister, der besøger Aalborg.

Hvordan håber du, at Salling Rooftop kommer til at præge bybilledet?

Jeg tror og håber, at Rooftop bliver det fortrukne sted at mødes i Aalborg, uanset om man holder forretningsmøde, hygger med venner og familie eller får en fyraftensdrink med sine kollegaer.

Eller hvis man blot vil nyde en let menu, og den fantastiske udsigt.

Hvilke personer i Aalborg og omegn betyder noget særligt for dig i dit privat- og/eller arbejdsliv?

Min mand Mikkel, som altid inspirerer mig til at udleve mine drømme, og mine to sønner på fire og 11 år. De tre betyder alt for mig.

Specielt også i denne tid, hvor jeg ikke er så meget hjemme, og hvor der ikke bliver snakket om ret meget andet end "mors Rooftop".

Derudover min familie og venner som også altid er der for mig og min "lille" familie.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...