Her ses to af de bærende kræfter på AaB‘s superligamandskab - nemlig Lucas Andersen med bolden og bagved Kasper Kusk - i en situation fra kampen mod FC København. Arkivfoto: Martin Damgård
Livet her

Sats hele butikken og scor kassen på AaB som dansk mester

Du kan stikke f.eks. 800.000 kroner direkte ned i foret, hvis du her og nu satser 1000 kroner og har held i sprøjten sammen med fodboldklubben

20. december 2018 kl. 14:11

AALBORG: Hvis du nu går og spekulerer på, hvad du skal bruge en god slat risikovillig penge på - så skal du lige gnide øjnene en ekstra gang og fortsætte med at læse her.

For hvis - og dette hvis skal understreges meget kraftigt - du har modet til at tage en måske lidt vild chance, så skal du såmænd bare smadre din velspækkede sparegris og satse hele butikken og indholdet - læs penge - på, at fodboldklubben AaB bliver danske mestre i fodbold i indeværende sæson 2018/2019.

Lyder det lidt a la risky business?

Ja - i høj grad. Men hvo intet vover - intet vinder.

Danske Spil tror i hvert fald ikke særligt meget på, at Aalborg-klubben vinder superligaen og frister derfor eventuelle spillere med skyhøje odds.

I skrivende stund - og vær opmærksom på, at odds ændrer sig konstant - er odds ikke mindre end 800 på, at AaB løber med mesterskabet.

For sammenligningens skyld skal det lige fremhæves her, at selvsamme Danske Spil i juni i år gav “sølle” odds 50, hvis AaB blev fodboldmestre.

Så selv om AaB netop har fyret Morten Wieghorst og forfremmet assistenten Jacob Friis til posten som ny cheftræner, og at der måske blæser nye vinde i den hæderkronede fodboldklub med spillere som f.eks. Lucas Andersen og Kasper Kusk i truppen, så er det gode spørgsmål dog alligevel, om det er nok til at få AaB op på 1. pladsen.

AaB-spilleren Rasmus Würtz tager gerne en tur i græsset og sparker samtidig igennem i anstrengelserne på at vinde en kamp. Arkivfoto: Martin Damgård

Superligaen er lige gået på vinterferie, og efter de første 20 spillerunder ligger AaB på en 5. plads med 28 point. Samme antal point har Randers i øvrigt - men AaB ligger dog foran i kraft af en bedre målscore.

Så hvis man eventuelt satser 100 kroner på AaB som dansk mester - ja, så vinder man ikke mindre end 80.000 kroner med de gældende odds i dag.

Og hvis man tør satse f.eks. 1000 kroner - måske sammen med et par gode venner - så lyder udbetalingen på svimlende 800.000 kroner lige ned i foret.

For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at FC København pt. ligger på 1. pladsen med 47 point skarpt efterfulgt af FC Midtjylland med 44 point.

Odds er pt. 1,35 på FC København og 2,90 på FC Midtjylland som eventuel dansk fodboldmester i sæson 2018/2019.

Annonceret indhold

Nyeste